Сензация: Мерилин Монро разкрива диетата си в старо интервю! (виж точния режим на легендата)

Сензация: Мерилин Монро разкрива диетата си в старо интервю! (виж точния режим на легендата)
5 (100%) 1 vote

Вечната красавица Мерилин Монро съвсем точно описва как се храни, когато я питат за тайната на нейната хубост!

Може да минат години и дори векове, но светът винаги ще помни своите легенди. Една от тях, която и до днес е ненадмината по хубост – поне по мнението на милиони фенове, безспорно е фамозната актриса Мерилин Монро. Загадъчната съблазнителка не престава да провокира интереса към себе си, макар че от години не е сред живите.

А едно старо нейно интервю за списание „Pageant Magazine“ предизвика истинска сензация по света, тъй като разкрива не друго, а тайната диета на Мерилин Монро, с която тя е поддържала перфектната си и изкусителна фигура.

Мерилин Монро

Прекрасната Мерилин Монро разкрива точната си диета в старо интервю

„С какво се храните? Как поддържате формата си така, че да не напълнеете?“, пита журналистът от списанието, на което чаровната блондинка Мерилин Монро отговаря с абсолютна точност и изчерпателност, без да крие нищо, видя Kliuki.bg.

„Храня се здравословно, поне според моите представи – като най-важното за мен всеки ден е закуската. Много хора и дори специалисти я отричат, но аз не съм съгласна с това. Всеки ден слагам прясно мляко на котлона, с какъвто винаги разполагам в хотелските си стаи. И, когато млякото стане горещо, чуквам в него две яйца. Разбърквам с вилица, а после изпивам цялата течност. Каква по-добра закуска за работещо момиче като мен от мляко с яйца“, обяснява съвсем подробно Мерилин Монро.

След което легендата пояснява, че с въпросната закуска кара почти през целия ден и рядко усеща глад. За вечеря обаче почти винаги минавала покрай някое пазарче или квартално магазинче с прясна стока и си купувала задължително месо.

„Почти всяка вечер вечерям с пържола – дали агнешка или телешка, няма значение. Понякога си купувам и черен дроб. Хапвам месото, но задължително към него добавям и по няколко сурови моркова. Какво да правя – може да съм заек, но от морковите не мога да се откажа“, признава красавицата, чиито единствено прегрешение през няколко дни, било да изяде една от любимите си сладоледови мелби.

„Мога да си го позволя, защото останалата ми храна се състои предимно от протеини, така че няма от какво да се тревожа толкова“, заключва любимката на няколко поколения – прелестната Мерилин Монро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Сензация: Мерилин Монро разкрива диетата си в старо интервю! (виж точния режим на легендата)”

 1. биби

  февр. 13. 2015

  Изобщо не вярвам!
  А къде забраихте белото,бе?!
  А пластичките?!
  Е,ееех,добре,че е била илюминатка,иначе нямаше да и правите вятър!
  Иначе си е красавица.

  И образа и е успешно изполван в проектите монарх.
  Нали така,аиде да не спорим,кой сега е номер#1.

Добавете коментар