Сашо Кадиев узна, че мястото му в "Преди обед" вече е застрашено

Въпреки че кариерата на Сашо Кадиев като телевизионен водещ върви безупречно, мястото му в "Преди обед" започна леко да се клати. Шефовете на Сашо са останали изключително доволни от работата на Башар Рахал през последните два дни. Както се знае, именно актьорът замества колегата си в сутрешното предаване на БТВ, тъй като Кадиев е зает с "България търси талант", където бе назначен за водещ заедно с Мария Силвестър, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335218" align="alignright" width="300"]Сашо Кадиев може да изгърми от "Преди обед" Сашо Кадиев може да изгърми от "Преди обед"[/caption]

Рахал обаче се представя много силно до момента. Той задава изключително точни и правилни въпроси, което би могло да доведе до трайното му назначение. Актьорът също има опит като тв водещ, а в момента е по-свободен откъм делови ангажименти. Дори в екипа на "Преди обед" вече се шегували, че Сашо Кадиев е история и да си гледал талантите.

[caption id="attachment_335217" align="alignleft" width="300"]Башар Рахал измества Сашо Кадиев завинаги? Башар Рахал измества Сашо Кадиев завинаги?[/caption]

Тези леки закачки със сина на Катето Евро бързо са стигнали до неговите уши и съвсем естествено той е побеснял, понеже за няколко дни мястото му може да падне. Разбира се, това е малко вероятно, понеже Александър има договор, според който без причина не би могло да се стигне до уволнение.

Така добрината на Слави Трифонов може да излезе и като злина. Дългия реши да върне услуга на Катето Евро, назначавайки сина й за водещ на "България търси талант", но това би могло да му изиграе и лоша шега. Сашо Кадиев най-вероятно ще отсъства често от "Преди обед" в следващите няколко месеца, а като прибавим и ангажиментите му в театъра, работните му часове в сътрешното предаване наистина не се очертават като много.

Башар Рахал пък само чака своя шанс. Той започна в понеделник като седмичен анализатор на новините, а вече е водещ, при това с голям успех.