Калин Врачански крие новото си гадже

Един от най-харесваните български актьори Калин Врачански призна преди Деня на влюбените, че си има нова тръпка. Коя е тя обаче чаровника със сините очи не иска да издаде.

Що се отнася до Калин Врачански, името му беше замесено с куп красавици, включително и любимата на колегата му Асен Блатечки, манекенката Диляна Попова. Клюката плъзна, след като актьора се раздели със Силвия Петкова, с която имаше по-продължителна връзка, пише "България днес".

Двамата с Диляна Попова обаче се оказаха наистина просто приятели. Такива се разбра, че са и с колежката си Теодора Духовникова. Двамата бяха спрягани за новата светска двойка, особено след като папараците на Николета Лозанова ги излови да се целуват страстно вечерта, след репетициите. Още тогава артистът от ”Стъклен дом” отрече да е репетирал за филм или да има романтично увлечение по Теодора Духовникова.

Въпреки че беше „спипан на местопрестъплението”, Калин отрече да има каквато и да е близост с прелестната си колежка. Двамата се оказаха не само най-добри приятели, а и дори близки семейни дружки, припомни и Kluiki.bg.

[caption id="attachment_335228" align="alignright" width="300"]Калин Врачански крие новата си любовница Калин Врачански крие новата си любовница[/caption]

Припомняме, че името на Калин Врачански беше намесено с това и на корежката му Елена Петрова. Аферата се завъртяла по време на снимките на „Стъклен дом”. Къдрокоската направо полудяла по екранния си партньор и дори твърдяла, че това бил най-добрия мъж на света за нея.

Тя дори била готова да се разведе със съпруга си, гръцкия милионер, което стори по-късно и да остане завинаги с Калин. Елена забременяла от него, но хубавецът не поискал тя да роди детето му, доверяват кинаджии,свидетели на случката.

Това, както и бурните сцени на ревност, които често завихряла красавицата сложили край на връзката им. Сега Калин Врачански е категоричен, че е влюбен и то сериозно. Коя обаче е жената до него чаровника заявява, че е рано да разкрие.