Мария Силвестър е крайно недоволна от новата си дуетна половинка в "България търси талант"

Първият конфликт между Мария Силвестър и Александър Кадиев вече е факт. След гостуването в "Шоуто на Слави" красавицата се е почувствала доста унизена и засегната от поведението на Сашо. Почти през цялото време той не й даде думата и не позволи вниманието да се насочи към нея. Освен това чувството за хумор на сина на Катето Евро оставя Мария Силвестър на заден план в тяхната двойка водещи на интересното шоу "България търси талант". Това вбесявало хубавицата, но мнозина определят реакцията й като чиста проява на завист, установи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335232" align="alignright" width="300"]Мария Силвестър завижда на Сашо Кадиев Мария Силвестър завижда на Сашо Кадиев[/caption]

"Разбира се, че му завижда. До Сашо Мария стои като абсолютна сухарка. Явно такава е орисията на това момче, все да го слагат до сухарки." - споделя един от зрителите на "Шоуто на Слави", намеквайки и за Деси Стоянова, която е дуетна половинка на Александър Кадиев в "Преди обед".

Продуцентът Слави Трифонов бил информиран за мнението на Мария Силвестър, но това не променяло нищо, защото Дългия бил убеден, че Сашо ще покачи много рейтинга на шоуто. Слави обаче също имал забележки към сина на Катето, понеже той изобщо не се съобразявал с колегите си и дори с началника си. Държал се с Дългия като с равен, което не се харесвало на шоумена, понеже е известно неговото високо его.

Мария Силвестър е една от най-красивите жени в родната ни телевизия, но няма огромното чувство за хумор на Сашо Кадиев, което я карало да завижда на колегата си, който по време на снимките на "България търси талант" обирал цялото внимание. Мария се вбесявала и от факта, че си вършела работата доста по-качествено от Александър, който правел много грешки пред камерата, но пък с някоя шега винаги оправял положението.

Сашо Кадиев дочул за отношението на своята колежка и останал много разочарован. Неговите илюзии за добра съвместна работа с Мария Силвестър просто рухнали.