Eлена Кучкова и поп фолк певеца Коцето разбиха класациите

Мис Плеймейт 2013 Елена Кучкова е след най-желаните партньори за Деня на влюбените. В тази своеобразна таблица изпъква името и на фолкаджията Константин. Това са посочили повече от половината анкетирани тийнейджъри. На въпроса с кого искат да прекарат празника на Свети Валентин младежите са пожелали още да бъдат с Преслава, Галена и нашумялата напоследък Джена. Допитването се провежда за първи път.

Друго изследване сочи как едни от най-тиражираните личности са прекарали празника на любовта. Предпочитаната Елена Кучкова се е радвала отново на щедростта на настоящия си любовник Любомир Ников. Шефът на софийското ДПС се е отчел подобаващо с огромен букет от рози, шикозно сърце и още куп изненади, за които прелестната му половинка предпочела да си замълчи дискретно, пише LifeStyle.bg.

[caption id="attachment_335277" align="alignright" width="300"]Коцето и Елена Кучкова Коцето и Елена Кучкова[/caption]

Луда от любов е била и поп фолк дивата Преслава. Пайнерката наскоро се сдобри с Георги Станоев, Малката Бирма и оттогава ослепителната й усмивка не слиза от лицето. „Виновник” на това се оказа ексцентричния й колега Азис, който сдобрил двамата вироглави влюбени в тузарско столично заведение, върви най-прясната клюка из родния файлайф.

Още от сутринта двете Златки се надпреварваха коя от коя да е по-интересна и атрактивна в поздравите. Първа се вписа във Фейсбук Златка Димитрова, която поздрави всички влюбени с празника. Русата й съименничка пожела всички да се обичат искрено и всеотдайно и да намери своята половинка така, както тя си е намерила своя Зарко.

Алисия си пусна главозамайваща фотосесия от нощния клуб, в който е била на участие снощи. Естествено, очакват я куп изненади от любимия й Ники Михайлов, които не иска да сподели пред аудиторията предварително. Галена честити Свети Валентин и Трифон Зарезан с песен. Мария, настоящата госпожа Гущерова си пусна нова серия от предизвикателни снимки в стил валентинки.

Певицата разкри също, че работи по нов проект. Папарашката фурия Николета Лозанова изненада феновете си с прозаичен жест. Вместо да се изфука с подаръци от любимия си Валери Божинов или скъпи екскурзии тя постна в социалната мрежа здравословната си закуска. Елена Кучкова обаче не се стърпя и я клъвна, че най-вероятно времето на романтичните жестове с нейния съпруг може би са запратени в миналото?!