Камелия в шок: Отмъщението на Люси Дяковска я свари неподготвена! (неочаквани разкрития)

Камелия в шок: Отмъщението на Люси Дяковска я свари неподготвена! (неочаквани разкрития)
4 (80%) 5 votes

Люси Дяковска натри носа на предателката Камелия и то пред всички!

Човек винаги получава това, което си е заслужил – особено ако нарани някого, както направи преди година Камелия, бившата любима на певицата Люси Дяковска. Тя подло предаде чувствата на Люси, която едва ли не я хрантутеше години наред, като й изневери с щерката на Йорданка Христова – Ивана.

Болката на Люси Дяковска бе наистина огромна, а самата тя неведнъж призна, че преживява адски тежко измяната на Камелия. Това бе и основната причина Люси Дяковска да напусне България и да избяга в Германия, за да се скрие от Камелия и новото й гадже Ивана, припомня Kliuki.bg.

Люси Дяковска

Камелия не можа да повярва на очите си – Люси Дяковска е отново влюбена

Днес обаче Люси Дяковска си го върна тъпкано на предателката Камелия. Певицата с огнени коси се завърна у нас, но не сама, а в компанията на новата си любов. Да, Люси Дяковска най-после е щастливо влюбена и изцяло е забравила не само мъката от постъпката на Камелия, но и самата нея. Това разкриха източници, близки до чаровницата.

Нещо повече – преди няколко дни Камелия едва не получила удар, когато неочаквано се сблъскала с Люси Дяковска и новото й гадже на една от централните софийски улици. За ужас на Камелия, тя нямало как да не констатира, че приятелката на Люси е не сто, а милион пъти по-красива от нея.

За разлика от Камелия, която не блести с особена красота и чар, новата изгора на Люси Дяковска е дългокрака мадама с разкошни коси и прекрасно лице.

„Тя е наистина кукла, а Люси е луда от любов. Разбрахме, че когато са се срещнали на улицата, Камелия е гледала като трактор – била е неадекватна. Опитала се е дори да заговори Люси, която обаче само й се усмихнала, кимнала за поздрав и продължила по пътя, заедно с приятелката си. Но и какво очаква тази лъжкиня и предателка, отново да обърка живота й, ли?!“, коментират източници, близки до Люси Дяковска.

А из светските среди на столицата злите езици вече шушукат и са готови да стартират залагания каква ли ще е следващата реакция на Камелия след като бе тотално зачеркната от Люси Дяковска. Дали пък наглостта й няма да стигне дотам, че да се опита да си я върне?!


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Камелия в шок: Отмъщението на Люси Дяковска я свари неподготвена! (неочаквани разкрития)”

  1. 888kama

    февр. 14. 2015

    ne e za vjrvane,kameliya si ima ivana i dvete sa shtastlivi.pojelavam na liusy mnogo shtastie,liubov i vse po uspeshna kariera.tj se trudi jko i si gi e zaslujila.liubovta zapo4va,liubovta svarshva.nikoi ne plache za rasipanoto mljko.sveta e palen s hora vse njkoi e specialno za vas.

Добавете коментар