Саня изцака Славин: Взима му дрехите от гърба!

Саня изцака Славин: Взима му дрехите от гърба!
5 (100%) 2 votes

Саня готви поредната яка брадва над победителя на Х фактор Славин

Фаворитът на музикалното шоу рокаджията Славин не се знае дали да му се честити, че е победител или напротив. Заради заробващият договор, който рокаджията подписва с шефката на „Вирджиния рекърдс” Саня Армутлиева.

От всички участници в Х фактор, най-прецакан се оказа призьора, шушукат из музикалните среди. Защото от копието, което бе разпространено във Фейсбук се вижда, че Саня не само изцаква яката Славин Славчев с него, но има вероятност и да му вземе дрехите от гърба. Победителят на музикалното шоу се превръща в роб на Саня за цели четири години.

В тази афера участва и Нова телевизия. Която така е структурирала нещата, че победителят от музикалния формат директно да попадне в ръцете на къдрокосата фурия, без да има право на глас, пише Блиц.

Саня превръща Славин в роб

Саня превръща Славин в роб

Трите договора-предварителен, по време на шоуто и окончателен не носи нищо повече на фаворита от задължения и почти никакви права. А ползите за музикалните продуценти и останалите шефове от телевизията са безброй, разбра и Kluiki.bg.

След като Саня Армутлиева загуби делото срещу първата победителка от „Мюзик айдъл” Невена Цонева я накара да префасонира още по-прецизно договора.
Според него победителят преотстъпва правата си върху всичко, което произвежда и представлява за срок от четири година на „Вирджиния рекърдс”. Шефката на музикалната компания дори има право да увеличи самоволно договора с още една година.

Като през това време нейния роб е преследван от хиляди капани, от които трудно би се отървал без да дава пари от джоба си. На практика артиста си плаща за всичко сам, а накрая може да остане и без дрехи на гърба си. Никой, спечелил музикалния формат досега няма издаден самостоятелен албум и повече от клубен концерт.

Задълженията и неустойките за несвършената работа на мениджъри и продуценти са дефакто на нула. Договорите са загробващи и оскърбителни, твърдят изпатили си от „пипалата” на Саня.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Саня изцака Славин: Взима му дрехите от гърба!”

  1. галя

    февр. 15. 2015

    Ами да спрът да ходят по разните им кастинги- тъкмо и ние ще спрем да гледаме тез бози най- накрая! ДГД!

  2. Svetlana Nikolova

    мар. 18. 2015

    Жалко за момчето.

Добавете коментар