Елена Кучкова място не може да си намери след лъжата на Любомир Ников!

Плеймейтката Елена Кучкова е в шок. Тотален шок, който за нула време успя да убие безоблачното й щастие от любовта с политика Любомир Ников. Защото се оказа, че шефът на ДПС в столицата палува на воля с други мацки, при това пред очите на цяла България, научи Kliuki.bg.

Скандалната истина е, че Любомир Ников е регистриран в известен сайт за запознанства и то още от 2011-та година. Където, забележете, той фигурира със собствената си снимка, но безсрамно лъже, че е на 29 години като всъщност е на 48 лазарника.

[caption id="attachment_335297" align="alignright" width="225"]Елена Кучкова Елена Кучкова е бясна, но не й отърва да зареже Любомир Ников[/caption]

Освен всичко друго, Любо Ников е дал и подробни описания на "питона" си, който по думите му, бил дълъг близо 20 сантиметра, а окосмяване той имал само по ръцете. След като научила за подвизите на любимия си, Елена Кучкова първоначално не повярвала нито дума. След като с очите си видяла профила на половинката си обаче, красавицата се сринала.

"Елена Кучкова не е на себе си. Тя видя, че Ников вършее в този сайт за запознанства от години, а между приятелките му са доста знойни мацки, но с твърде леко поведение. Само като зърна всичките им снимки, а и неговите, Ели едва не припадна. Най-лошото обаче е, че той влиза в сайта и до днес. Последното му пребиваване там беше три часа, преди Кучкова да види всичко с очите си", разкриват познати на плеймейтката Елена Кучкова.

[caption id="attachment_335298" align="aligncenter" width="300"]Ето го Любомир Ников в сайта за запознанства Ето го Любомир Ников в сайта за запознанства[/caption]

Рано е да се каже какво ще предприеме тя, но е сигурно, че Любо Ников не се е разминал без чутовен скандал. Из светските среди на столицата обаче шушукат, че въпреки гнева и ревността си, Елена Кучкова ще трябва да прости лъжата на партньора си и дори да си затвори очите.

Защото на всички е ясно, че връзката й с Любомир Ников се базира не само на чиста и истинска любов, а преди всичко на солидна издръжка. Без която на Елена Кучкова като нищо ще й се наложи да се стегне багажа и да се върне на село.