Виктория Петрова най-после е отново влюбена и по-щастлива от всякога!

Невероятна новина за красивата журналистка Виктория Петрова и министъра на спорта Красен Кралев взриви всички. След като само преди броени дни двамата повдигнаха завесата над личния си живот и разкриха, че са заедно и лудо влюбени, то днес сензацията е огромна.

Оказа се, че Красен Кралев е поискал ръката на журналистката от Би Ти Ви Виктория Петрова, която моментално е казала "Да", научи Kliuki.bg. Близките на хубавицата не крият щастието си, защото след развода на Вики преди няколко години, те вече почти не хранили надежда, че ще я видят отново омъжена и с деца. А годините на Петрова са тези, в които е крайно време да се сдобие с дете.

[caption id="attachment_335304" align="alignright" width="300"]Виктория Петрова Виктория Петрова и Красен Кралев вдигат царска сватба[/caption]

"Красен Кралев и Виктория Петрова - невероятна двойка, умни и интелигентни хора. Много се радваме, че се събраха и им желаем дълги години семейно щастие и много деца", коментират колеги на Виктория Петрова от Би Ти Ви.

Припомняме, че Красен Кралев също е разведен, а преди време имаше връзка с певицата Мария Илиева, на която също бе предложил брак с пръстен за хиляди левове. Сърцето му обаче бе разбито, когато Мария Илиева го заряза и си тръгна, барабар с пръстена, за да се хвърли в обятията на младия актьор Иво Аръков.

Днес Красен Кралев отдавна е забравил Мария и е луд по Виктория Петрова, която прадстои да му стане законна съпруга. Двамата се запознали по време на първата телевизионна изява на Кралев като министър на спорта. Това се случило при Цветанка Ризова в предаването "Лице в лице", когато Красен Кралев и Виктория Петрова се срещнали в коридора на медията.

Те разменили само няколко думи, но Кралев останал силно впечатлен от Виктория и започнал щателно да следи кариерата й и да разпитва познати за нея и миналото й. В крайна сметка я поканил три пъти на кафе, а тя три пъти му отказала.

Склонила чак след няколко месеца, когато уж 10-минутната им среща се проточила повече от 3 часа, а двамата буквално се влюбили един в друг от пръв поглед. От няколко месеца Виктория Петрова и Красен Кралев живеят заедно в просторния му апартамент, но упорито са крили връзката си от медиите.

До днес, когато не само тя лъсна наяве, а и предложението за брак, с което Красен Кралев направи Виктория Петрова най-щастливата жена.