Кошмарен Свети Валентин за Ива Софиянска

Кошмарен Свети Валентин за Ива Софиянска
4.5 (90%) 6 votes

Ива Софиянска прекара един от най-кошмарните си празници!

Въпреки че е една от най-известните дами на столицата, Ива Софиянска отпразнува Свети Валентин напълно сама откъм мъже, узна Kliuki.bg. Тя е била единствено с малката си щерка Мая и цяла вечер е гледала телевизия у дома. Това тотално сринало самочувствието на хубавицата, която започнала да си задава въпроса защо Денят на влюбените за нея се оказва кошмар.

Ива Софиянска с кошмарен Свети Валентин

Ива Софиянска с кошмарен Свети Валентин

Причината всъщност е в съпруга й Антон Божков, който неотдавна реши да зареже Ива Софиянска, макар бракът им да не бе навършил дори 2 години. Скандалите в новоизлюпеното семейство бяха толкова много, че накрая синът на Васил Божков просто се изнесе от общия им апартамент.

Антон Божков остави ива Софиянска сама за Деня на влюбените

Антон Божков остави Ива Софиянска сама за Деня на влюбените

И докато Ива Софиянска леела сълзи у дома в най-романтичния ден от годината, то Антон се е забавлявал насред Лондон. Баща му наскоро му купи жилище в английската столица и след като напуснал жена си, Божков моментално се отправил към Острова, където запивал до зори с познати и приятели.

Когато се озовала без любим мъж за Свети Валентин, Ива Софиянска решила да отпразнува родния ни Трифон Зарезан, но и там ударила на камък. Щерката на бившия столичен кмет искала да излезе по женски с приятелки, но се оказало, че всичките й дружки имат възлюбен за другия празник и били ангажирани с него. Така Ива била принудена да остане сама вкъщи, което превърнало този специален за мнозина ден в нейн кошмар.

„Много съжалявам, че не успях да й обърна внимание на празника, но с моя приятел имахме спецални планове. Надявам се да не се е обидила, защото държа на приятелството й.“ – разкрива една от тези дами, които са отказали на Софиянска на 14 февруари.

Сега в младото семейство Божкови най-вероятно предстои развод. Двойката прекара заедно почти 7 години, но както често се получава, след сключването на брака започнаха същинските проблеми.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар