Тони Дачева страда, че животът й е лишен от любов...

Голямата болка на Тони Дачева в живота е свързана с любовта. Толкова много години певицата така и не успя да срещне мъжа на своите мечти - този, който да я спечели завинаги. Цели 12 години фолк дивата считаше, че този мъж е Найден Милков, но множеството му изневери и отказът му да й направи бебе тотално разочароваха Тони от него, за да се стигне накрая до тежка раздяла.

Днес Тони Дачева има дъщеричка Виктория, която осинови преди около година. Певицата се изявява като самотна майка, което още повече я кара да съжалява, че няма мъж в живота й. Радостта й от майчинството е огромна, твърдят близките й, но въпреки това, нощем Тони често плачела сама у дома, защото знаела, че с всяка година се отдалечава все повече от мечтата си за идеалното семейство.

[caption id="attachment_335320" align="alignright" width="300"]Тони Дачева нямаше шанс в любовта Тони Дачева нямаше шанс в любовта[/caption]

"Найден я залъгваше толкова много години. Караше я да смята, че двамата ще си имат дете все някога, а намеренията му никога не са били такива. Накрая тя се усети и сърцето й сякаш се разби на парчета. Хубавото е, че успя да се възстанови бързо и вече си има малката Вики, която е истинско бижу." - споделя приятелка на Тони Дачева.

Мнозина обаче определят живота на популярната певица като драматичен, защото тя така и не се омъжи, а всеки мъж се оказа преходно явление, било то за дълго или не. Поради несполуките в любовта, Тони така и не успя да си роди собствено дете и затова се наложи да прибегне до осиновяване, припомня Kliuki.bg.

Тони Дачева не съумя да направи и особено успешна кариера. Въпреки че е доказана изпълнителка и от години е известна на музикалните фенове, тя не може да се равнява с Глория, Камелия или пък дори с Нелина, които са също от нейното поколение певици.