Мира Добрева с тежък удар върху бившия си: Трябва да забрави за Лора

Мира Добрева с тежък удар върху бившия си: Трябва да забрави за Лора
4.5 (90%) 8 votes

Мира Добрева забрани на Димитър да вижда щерка им!

Сериозни мерки срещу бившия си съпруг е взела журналистката Мира Добрева. Блондинката, за която мечтае почти всеки мъж, е решила да отдалечи щерка си Лора от нейния баща, тъй като той й влияел много лошо. Телевизонната водеща на БНТ била шокирана да узнае, че Димитър се опитвал да очерни настояшия й любим Жоро Торнев и да настрои Лора срещу майка й, научи Kliuki.bg.

Мира Добрева забрани на бившия си да вижда Лора

Мира Добрева забрани на бившия си да вижда Лора

Въпреки че Мира Добрева се разведе преди цели 17 години, тя остана свързана с Митко заради обшото им дете. Бракът им се оказа истински кошмар, тъй като неговата ревност и психически тормоз не са спирали и за минута. Затова Мира реши да се разведе след едва 2 години брак, макар че току-що бе родила Лора. Все пак обаче красивата журналистка даде право на Димитър да вижда детето им.

През всичките години досега бившите съпрузи са нямали никакъв проблем помежду си и изобщо не се виждали. Напоследък обаче нещо у Митко се е променило и той изведнъж започнал да злорадства пред детето си. Това стигнало до ушите на Мира Добрева и тя побесняла.

„Скоро Лорчето ще стане пълнолетна и майка й изобщо няма да има думата с кого да се вижда или не. Затова Мира да не знае много, за да не й се върне тъпкано и накрая да не иска нея да погледне.“ – казва приятел на Димитър.

Според слуховете обаче Митко започнал да се държи така, защото отново искал да бъде с Мира Добрева. Няколко негови връзки се провалили и той пак се озовал сам. Тогава си спомнил за бившата си, но към момента тя не е свободна, което го вбесявало. Той осъзнавал, че след 17 години ще е равносилно на чудо да си върне любовта на блондинката, колкото и да твърди, че се е променил.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Мира Добрева с тежък удар върху бившия си: Трябва да забрави за Лора”

  1. Огнян

    окт. 06. 2017

    Хахаха, тази глупост я чета за първи път!!!! Сверете си часовниците- Бащата на Лора се казва Веско Добрев. И е много голям пич!

Добавете коментар