Алисия и Ники Михайлов водеха за носа феновете си в продължение на месец

Алисия и Ники Михайлов са се разделяли дълго и мъчително преди да дойде време за признание.

Докато феновете чакаха вратарят най-после да обяви край на славното си ергенуване, певицата ги сюрпризира за след Свети Валентин: Играта свърши! Почитателите на двойката тъкмо си бяха отдъхнали Боби Михайлов най-после прие фолкпевицата, влюбените позираха с Валери – младши като истинско семейство, разменяха си повече от щедри подаръци...Всичко обаче се оказа голяма преструвка.

Просто финалът на любовта между Алисия и Ники Михайлов подозрително напомня на този между нея и Валери Божинов, видя kliuki.bg. Докато певицата се кълне по интервюта колко се обичат и докато пуска снимки от ваканции и ежедневието им, любимия й просто не я поглежда!

[caption id="attachment_335396" align="aligncenter" width="225"]Алисия и Ники Михайлов са минало Скъпо Порше, пози като за сплотено семейство - всичко е лицемерно от половин година насам![/caption]

Двамата се наказвали взаимно вече половин година. Вярно, изкарваха празниците и отпуските в показана романтика и хармония, но истината е че дори си обръщали гръб в леглото, разказват от HotArena.net.

И също като при Валери Божинов, футболистът вече имал друго нежно вдъхновение – изкусителна брюнетка, на която не й пукало, че Малката Перука има дългогодишна връзка.

Вратарят поне имал достойнство да каже истината в очите й преди месец. Щедро не предявил претенции към всичко, което й подарил досега. Просто нямало да й плаща за охраната-шофьори.

Двамата не се разделили толкова цивилизовано, колкото им се искало. Наложило се дори братът на Алисия да ходи в Турция, за да й прибере остатъка от багажа. Един-единствен, освен загадъчната брюнетка, се изказвал щастлив от краха на романтичната история.

Шефът на БФС приел като подарък за рождения ден раздялата между Алисия и Ники Михайлов. За разлика от Гущеров – старши той искал снаха от сой, а не чалга певица с дете от друг.