Алисия остана без думи след като разбра какви лъжи наговори бившият й вече Ники Михайлов!

Ники Михайлов се оля. Вратарят, който преди месец се раздели с певицата Алисия, с която имаше 4-годишна връзка, втрещи всички с днешните си разкрития. Или по-точно казано днешните си лъжи. Лъжи, които накараха всички да ахнат в изумление, а Алисия буквално да се хване за главата.

След като снощи самата тя призна, че с Ники Михайлов не са заедно вече цял месец и той може да бъде с която друга си поиска, синът на Боби Михайлов не закъсня и също постна личното си изказване във Фейсбук. В което меко казано прекали.

[caption id="attachment_335402" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов Алисия не вярва на очите си, потресена е от лъжите на Ники Михайлов[/caption]

Ники Михайлов се зае да убеждава хората, че макар двамата с Алисия да са се разделили, то тя и Валерко означават всичко за него и винаги би им подал ръка, за каквото и да било. "В медиите чета огромни лъжи и то не на 100, а на 110%. Затова искам да заявя категорично, че раздялата ни с Алисия не се дължи на друг човек. Никога не е имало друга жена, няма в момента и се съмнявам скоро да има такава", сърцераздирателно написа Ники Михайлов, а думите му накараха мнозина да ахнат от почуда.

"Стига, бе! Как е възможно да е чак пък толкова нагъл?! Половин София знае за нощните му забежки всеки път, когато бръмчеше из нощните клубове. Самата Алисия го е хванала преди месец с новата му любовница в Турция, а той продължава да наглее и да обяснява, че това не било така. Рекламата и пиарът наистина са най-важното за някои хора", коментират източници пред Kliuki.bg.

Други пък са на мнение, че думите на Ники Михайлов са провокирани не от съчувствие и обич към Алисия, а само и единствено към сина й Валери Божинов - младши, когото вратарят не иска да нарани повече отколкото вече го е направил.

Припомняме, че момчето бе привързано истински към Ники Михайлов и го считаше дори за свой истински баща, по-истински и от собствения му - Валери Божинов. А настоящата раздяла с майка му Алисия със сигурност е наранила детското му сърчице.