Ужасяващо: Бременната Ирина направи немислимото, Вихра е в шок! (брутални разкрития)

Ужасяващо: Бременната Ирина направи немислимото, Вихра е в шок! (брутални разкрития)
5 (100%) 3 votes

Ирина Тенчева показа истинското си лице, но постъпката й към Вихра Петрова е непростима!

Бременната в последния месец Ирина Тенчева направи нещо наистина ужасяващо. Вместо да се кротне и да се отдаде на мисли и действия, свързани със скорошното й раждане, настоящата на Иван Христов сътвори нечуван скандал и хвърли в шок бившата си съперница Вихра Петрова. Това разкриха близки до продуцента, изумени от злобата на Ирина Тенчева.

Оказа се, че откакто забременяла, Ирина Тенчева станала още по-озлобена към Вихра Петрова и нахъсана да превърне живота й в ад. Причина за това основно бил фактът, че така и не успяла да закара пред олтара Иван Христов, както го направи Вихра преди време.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева иска да помогне на Иван Христов да спечели пълните родителски права над Ава

„Да, Иван и Ирина се ожениха в Барселона, но това е толкова сватба, колкото английската кралица е мъж. Всичко е било просто символично, а тя копнееше да се види в булчинска рокля и да се покаже пред всички като законна половинка на Иван Христов. Сега, когато това не стана, а двамата очакват дете, Ирина направо не се търпи. Вихра й е трън в очите във всеки момент“, разкриват близки до продуцента Иван Христов, научи Kliuki.bg.

Горката Вихра Петрова едва не изпаднала в колапс, когато научила, че жената, отнела съпруга й, сега се опитва да отмъкне и дъщеря й Ава. Това вече минава всички граници, тъй като Ирина Тенчева не спирала да дудне на Иван Христов да продължи да се бори в съда, за да се сдобие с пълните родителски права над малката Ава.

„Ава се е превърнала във фикс идея за Ирина. Тя смята, че момичето трябва да живее заедно с тях, за да прекъсне всякакви срещи между Иван и Вихра. Сега, когато Ава живее с майка си, тя редовно се чува и вижда с Иван заради детето им, а това Ирина не може да понесе“, разказват очевидци на един от поредните й скандали към Иван Христов.

Разбира се, всички са на мнение, че това, което си е наумила Ирина Тенчева, просто няма как да стане, тъй като Вихра Петрова е перфектна майка, а и Иван Христов няма никакво намерение да я наранява допълнително. Но човешката злоба край няма, клатят глави близки на красивата брюнетка Вихра.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ужасяващо: Бременната Ирина направи немислимото, Вихра е в шок! (брутални разкрития)”

  1. bv

    февр. 21. 2015

    мнogo protowno towa wihre be

Добавете коментар