Митко Андонов хвърли бомбата с шокиращо разкритие за Мария Гущерова! (виж думите на хотелиера)

Митко Андонов хвърли бомбата с шокиращо разкритие за Мария Гущерова! (виж думите на хотелиера)
4 (80%) 10 votes

Хотелиерът Димитър Андонов не издържа и разкри скандалната истина за бившата си съпруга Мария!

Бившият съпруг на певицата Мария, която преди месец стана законната госпожа Гущерова, взриви обществеността с шокиращо разкритие за нея. Хотелиерът Митко Андонов не издържа на безобразията на фолкаджийката и каза цялата истина, това съобщиха източници, близки до семейството му.

Оказа се, че миловидната наглед Мария от доста време насам прави най-отвратителното нещо, а именно всячески да отчуждава дъщеря си Марая от биологичния й баща, и да я убеждава, че не той, а Християн Гущеров е нейният татко, научи Kliuki.bg.

Мария

Сватбата на Мария с Димитър Андонов – кой можеше да предположи, че всичко ще свърши така?!

Въпреки настояването и желанието на Димитър Андонов да прекарва повече време с малката Марая, родителката й Мария правила и невъзможното да осуетява срещите им. Тя вече научила 7-годишното момиченце да казва „тати“ на Християн Гущеров и дори не й позволявала да отиде и да се запознае с братчето си – сина на Митко Андонов от новата му жена, пловдивчанката Никол Андонова.

„Този удар съсипва Митко от много време насам, но той вече не може да издържа. В пристъп на гняв и отчаяние разкри цялата истина, която не прави чест на Мария. Да, те двамата може и да не са се спогодили и да не стават за съпрузи, но Димитър Андонов е прекрасен баща и копнее да отглежда Марая така, както го прави за сина си. Мария обаче правила всичко, за да настрои детето срещу баща му“, разкриват източниците, близки до хотелиера.

В опитите си да раздели Марая от Митко Андонов, Мария стигнала дотам, че да внушава на момиченцето, че родният му баща вече обича повече новото си семейство, а нея бил забравил. Певицата всячески убеждавала Марая, че този, който наистина я обича, е само и единствено Християн Гущеров, който се грижил за двете.

„Постъпката на Мария е отвратителна и ако не престане с тази жестока война с Митко Андонов, в която забърква и детето им, то той ще вземе необходимите законови мерки. Досега го спираше само мисълта за Марая, която не иска да подлага на съдебни спорове, но Мара тотално прекали“, възмущават се близки до бившия мъж на пайнерката.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Митко Андонов хвърли бомбата с шокиращо разкритие за Мария Гущерова! (виж думите на хотелиера)”

 1. Silvia Silvana

  февр. 16. 2015

  Ne me interysyva izobsto

 2. Vili Karcheva

  февр. 16. 2015

  До кога ще ни занимате с тази личност. Няма ли по интересни неща.

 3. Ташаци провиснали

  февр. 16. 2015

  Почесах го и го наместих по-наляво! Да ми е жив и здрав пак даг о почешем като видя такива умни новини за толкова хай левъл персони!Хахахахаххха пекинезка смешна хахахахаха!!!!

Добавете коментар