Ники Михайлов потъна в прегръдките на нова гореща пловдивчанка

Ники Михайлов сбъдна кошмарите на Алисия.

Певицата, която дълги години трепери да не се окажат слуховете, че любимият й отново е в леглото я на Мария, я на Николета, се оказа бързо заменена. Ники Михайлов едва от месец е „на пазара” за самотни дами и вече се похвалил с младо гадже.

Тя отново е от Пловдив и се казва...Мария, научи kliuki.bg.

Въпросната млада дама била в основата на разпадането на 4-годишната връзка между Алисия и вратаря. От „Всеки ден” са категорични, че футболистът на турския „Мерсин" вече бил във водовъртежа на връзка с красавицата Мария Лечева.

Двамата се запознали в пловдивска кръчма, където Ники Михайлов разпускал в мъжка компания. Новата дама на сърцето му често го посещавала в Турция, а за непрекъснатите полети плащал щедрият вратар.

Покрай младото си гадже Малката Перука се чувствал окрилен. Той не само смятал пловдивчанки за горещи и разкрепостени, но и Мимето била твърде различна от Алисия. Певицата му додявала със скандали, претенции и сцени на ревност. Освен това била като обсебена от външния си вид, несъществуващите си бръчки и евентуални корекции. maria_2 Актуалната любима на Ники Михайлов в момента е в София и на разположение на вратаря за честите му завръщания у дома. Плейбоят все пак от лоялност към Алисия държал да опази новата си афера в тайна. Тя обаче разбрала и за да спаси достойнство изсъскала: „С Николай сме разделени, той може да бъде с която си поиска". maria_3 По неизвестни причини вратарят все още се прави на примерен бивш. Вчера излезе с официално прессъобщение, в което зряло обяви, че връзката му се разпаднала заради разстоянието и кариерите им. Ники Михайлов дори прочувствено сподели, че Алисия и детето й винаги ще имат място в сърцето му. Явно с годините е станал по-зрял и вече няма да говори глупости като след раздялата си с Николета. maria_vseki den

maria_4 Навремето Ники Михайлов просъска, че Лозанова в сравнение с милионерката Алекс е като „трабант” сравнен с „ферари”.