Николета Лозанова предизвика поредния бум в медиите с неочакваната новина!

Истинска сензация направи Николета Лозанова с новината, която съобщи вчера вечерта. А именно, че е бременна отново и ще дари съпруга си Валери Божинов с второ дете. Думите на плеймейтката и водеща на "Папараци" по Би Ти Ви предизвикаха фурор сред феновете, а и сред завистниците й.

Докато някои вестници се скъсаха да тръбят, че Николета Лозанова и Валери Божинов са си вдигнали чутовен скандал навръх Свети Валентин и са отменили планираното пътуване до Италия, истината се оказа друга.

[caption id="attachment_335441" align="alignright" width="300"]Николета Николета Лозанова ще дари с още едно дете Валери Божинов[/caption]

Красавицата и футболистът не само са по-влюбени от всякога, но само след девет месеца семейството им ще нарасне с още един член, а малката Никол Божинова ще се радва на братче или сестриче, научи Kliuki.bg.

За потвърждение на новината, Николета Лозанова публикува в официалната си страница във Фейсбук две снимки от корицата на списание "Love style", на едната от които е бременна с коремче, а на другата признава, че не би прекъснала работата си ако забременее отново.

[caption id="attachment_335442" align="aligncenter" width="300"]Ето я снимката, над която Николета написа трогателните си думи Ето я снимката, над която Николета написа трогателните си думи[/caption]

Паралелно с това съпругата на Валери Божинов публикува и друга снимка от напредналата си бременност с Никол, а думите над нея бяха повече от трогателни. "Да си бременна е като да се влюбиш. Толкова си открита и преизпълнена с радост. Няма такива думи, които точно да изразят какво е в тебе да расте бебе. Но, разбира се, иска ти се да го извикаш високо и да го споделиш на всички", това са твърде красноречивите думи на Николета Лозанова, която най-вероятно е още в първия месец от бременността си.

Съдбата обича да си прави шеги с хората, шушукат из светските среди на столицата. А причината е, че докато Алисия и Ники Михайлов официално се разделиха след 4-годишна връзка, то съперниците им Николета и Валери са повече от единни и влюбени, чакайки второто си дете. Ами, да им е честито!