Бомба: Развръзката между Жени и Тачо втрещи всички! (снимки + неочаквани разкрития)

Бомба: Развръзката между Жени и Тачо втрещи всички! (снимки + неочаквани разкрития)
4 (80%) 3 votes

Жени Калканджиева и Стефан Манов – Тачо отново шашната всички, сагата им продължава!

Жени Калканджиева и Тачо – това е безпорно най-скандалното семейство у нас, което държи първенството вече няколко години. След дивите скандали, обиди и рев, на които зрителите се нагледаха във Вип Брадър, Жени Калканджиева и Тачо подадоха молба за развод.

Припомняме, че Стефан Манов натири съпругата си още след излизането си от Къщата и моментално скочи на манекенката Дани Димитрова. А Жени бе категорична, че повече не иска и да чуе за бащата на сина си.

Жени Калканджиева

Обичам те повече от бирата, написа романтично Тачо на Жени Калканджиева

Какво видяха очите ни днес обаче?! Семейството на Жени Калканджиева и Тачо не само не е пред разпад, но двамата купонясват и пиянстват заедно, забеляза Kliuki.bg. В компанията на актьора Иво Аръков и още няколко авери, дивото семейство надигаше чаша след чаша на откриването на нов столичен клуб.

Коя е причината за сдобряването им?! Ще ви кажем – това е едно единствено изречение, написано от Тачо към Жени Калканджиева в социалната мрежа Фейсбук. И то гласи: „Обичам те повече от бирата, а аз наистина обичам бира!“. Невероятно, но факт, че точно тази „романтика“ на Стефан Манов просълзи шестата по хубост в света и я върна в обятията му.

„Като знам колко обичаш бира, значи наистина ме обичаш!“, отвърна му Жени Калканджиева, а под тях заваляха коментари, хвалещи „пословичната“ им любов. Да се неначуди човек…

Ето ги купонджиите в компанията на авери и на Иво Аръков

Ето ги купонджиите в компанията на авери и на Иво Аръков

Явно обаче Стефан Манов е преосмислил поведението си и забежките по чужди жени, или просто се е уплашил, че разводът с Жени Калканджиева ще го доведе до просешка тояга. Припомняме, че още в Къщата на Вип Брадър хубавицата даде да се разбере, че апартаментът, банковите сметки и дори семейната кола са нейна собственост и без подкрепата й, Тачо жив ще го ожалиш.

Диви и щастливи, но дали това ще продължи и занапред?!

Диви и щастливи, но дали това ще продължи и занапред?!

Тепърва ще разберем как ще се развият нещата помежду им, а дотогава разгледайте снимките от скорошния им купон и сами преценете дали приличат на щастливо влюбени, или просто на партньори за по бира.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар