Синди Крауфорд все още я бива да бъде мадна икона, въпреки белезите от възрастта

Синди Крауфорд и на близо петдесет пак успя да се превърне в сензация!

Момичето с характерната бенка над устната беше сред най-желаните жени на планетата. Тя беше икона на тийнейджърсите, съпруга на знаменитост, светъл пример за подражание, защото била втора в класа по биохимия и т.н. Светът обаче беше в краката й, защото беше един от най-ярките образи от феномена наречен „топмодели от 90-те”.

Днес някогашните колежки на Синди Крауфорд рядко снимат, обикалят по партита и харчат издръжката от бившите си милионери. Само нашето момиче прави нещо друго, освен да позира сегиз-тогиз за някоя реклама.

Госпожата с чувствената бенка предизвика истински медиен трус, защото пропусна, уж случайно, своя необработен снимка да попадне в мрежата. На нея 48-госишната Синди Крауфорд още я бива, но си личи, че е родила две деца, че е имала интензивен и интересен живот, видя kliuki.bg.

Да, тя е попрекалила с кросовете по плажа и коремът й може да бъде прибран вече само с хирургическа интервенция, но какво от това?! Синди Крауфорд и така е способна да предизвика истерия. sindi Модният свят се изчерви като лъсна истината за полу-голата кралица, но на нея не й пука. Докато светът се възхищава на порасналата й дъщеря, нейните връстници започнаха да публикуват снимки по бельо.

Джейми Лий Къртис самата го направи и изпрати своя комплимент до супермодела: „Браво, Синди Крауфорд! Красотата е истина, истината е красота! Това е всичко, което трябва да знаем на земята и от което имаме нужда.” jeamy lee kiartis Миналата година цял свят за един сезон се изполя с ледени кофи в името на немного популярна кауза. Не е ясно кой какво дари, но човечеството е запознато в пъти по-добре с проклятието на амиотрофичната склероза.

Сега може би няма да се намерят толкова смели дами да се покажат без фотошоп, грим или „по парфюм”. Синди Крауфорд обаче ясно демонстрира, че красотата понякога е непреходна, въпреки бръчките, малкият целулит и провисналата кожа.