Край със сватбата! Любо Ников избра Йоанна пред Елена Кучкова

Край със сватбата! Любо Ников избра Йоанна пред Елена Кучкова
5 (100%) 2 votes

Елена Кучкова е отчаяна, голямата й мечта си отива завинаги…

Болката на Елена Кучкова е толкова голяма, че от дни плеймейтката не спира да плаче у дома, твърдят близки и съседи. Причината произлиза от любимия й Любомир Ников, който е отказал категорично да се венчае за нея. Любо заявил на Ели право в лицето, че никога няма да се превърне в негова законна съпруга, научи Kliuki.bg.

Както се разбра наскоро, двойката започна да гради свое общо бъдеще и първата стъпка към това беше решението за брак. След известно време обаче нещата са се обърнали фатално за Елена Кучкова, защото щерката на възлюбения й – Йоанна, е вдигнала луд скандал на баща си. 27-годишната дама ненавиждала избраницата на своя татко, а вестта за сватбата просто била капката, с която чашата на търпението й преляла. Йоанна дала ултиматум на Ников да избере между нея и Елена Кучкова, защото ако се ожени, трябвало да забрави напълно, че има дете.

Елена Кучкова страда, защото жадуваната сватба се отдалечава все повече...

Елена Кучкова страда, защото жадуваната сватба се отдалечава все повече…

Любомир Ников е раведен вече от 19 години, но от брака му остана дъщеря, която била много критична към почти всички жени, дошли в живота на политика след майка й. Елена Кучкова обаче се оказва най-недолюбваната половинка на Любо от страна на Йоанна. Причините били много, но като най-главни се изтъкват възрастта на Ели и професията й на плеймейтка.

Интересното е, че Ников имаше намерение да се ожени за жена, която е с две години по-млада от собствената му щерка. Това е меко казано шокиращо за самата Йоанна и затова тя е заставила баща си да избира. В крайна сметка, както почти винаги се получава, детето се е оказало по-важно за бащата, отколкото жената, в която е влюбен.

Сватба вече е ясно, че няма да има, но не е много ясно дали ще се стигне и до раздяла между Елена Кучкова и известния политик. Има и такава вероятност, тъй като Мис Плеймейт 2013 иска да се омъжи за богат мъж на всяка цена и ако това не й бъде осигурено от Любомир Ников, тя със сигурност ще го потърси другаде.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар