Златка Димитрова разкри най-съкровеното си желание

Златка Димитрова е готова на всичко, за да сбъдне мечтата си. Черната Златка отдавна желае да се превърне в законна половинка на любимия си Миро. Бизнесменът и плеймейтката вече навъртяха общ стаж заедно, но любовника й не иска и да чуе за брак и марша на Менделсон. Меракът на Златка да сложи булчинската рокля не я напуснал още от времето, когато тя влезе в Къщата на ВИП Брадър. Още тогава тя копнееше на глас любимия й да я зарадва с годежен пръстен, когато излезе от шоуто.

Но това така и не се случи. Той си правел оглушки, така му било удобно. Защото вече си имал семейство и дете, Миро изобщо не бързал да надене пак брачните пранги, пише "Слава".

Преди известно време Златка Димитрова облече бялата рокля на ревюто на известна модна дизайнерка и пусна фотото по социалната мрежа. Фенове и приятели се надпреварваха да я хвалят колко е красива и как й отива бялата премяна. Булчинският етюд обаче не трогнал особено най-важния човек, Миро, защото той дори не направи опит или крачка в посока годеж, брак или олтар, шушукат близки до моделката.

[caption id="attachment_335486" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова изправи на нокти Миро Златка Димитрова изправи на нокти Миро[/caption]

Припомняме, че бръмчалката от Бургас загуби първата си рожба от Миро в началото на седмия месец от бременността си. Това се отрази особено тежко на психиката й.

Преди това бившата на Миро сипеше огън и жупел по адрес на жената, откраднала съпруга й. Но след като Черната Златка загуби детето си, изоставената жена прости, войната между тях спря и двете запазиха добрия тон. Враждуващите лагери се укротиха, а Златка продължи да мечтае с отворени очи. Тя иска да зарадва любимия с тяхно дете и е убедена, че ще го дари в най-скоро време, научи Kluiki.bg.

Но болката на Злати си остава, защото Миро не е от най-романтичните мъже. Затова Златка Димитрова е намислила щом гаджето й не се решава, тя да предложи брак на любимия си. Както преди време го направи Нети, като поиска ръката на Дони и малко след това двамата станаха семейство.

Миро обаче бил силно притеснен от приумицата на любовницата си, разкриват негови приятели. Ако все пак Злати го притиснела така, той нямало как да й откаже. А той все още не намирал сили втори път да повтори брачните клетви, да се врече във вярност и да остане до края на дните си със Златка Димитрова.