Изповедта на Цветан Недялков трогна Слави Трифонов

Изповедта на Цветан Недялков трогна Слави Трифонов
4.2 (84%) 5 votes

Цветан Недялков с трогателни думи за своя началник Слави Трифонов

Много хора напуснаха Слави Трифонов и шоуто му, но не са малко и тези, които останаха верни на Дългия. Един от тях е китаристът Цветан Недялков, който твърди, че винаги ще бъде благодарен на гологлавия шоумен, научи Kliuki.bg.

„Когато започнах В „Ку-ку бенд“, бях на ръба на мизерията. Доходите ми бяха толкова ниски, че не знаех как да се изхранвам. Тогава дойде обаждането от Слави Трифонов. Евгени ме беше препоръчал и така започнах. Вечно ще съм благодарен и на двамата.“ – споделя Цветан Недялков.

Цветан Недялков ще бъде вечно благодарен на Слави Трифонов

Цветан Недялков ще бъде вечно благодарен на Слави Трифонов

В момента Цецо и останалите членове на групата взимат солидно възнаграждение, но това не е било винаги така. Когато преди 20 години китаристът се присъединил към екипа на Слави Трифонов, заплащането е било доста посредствено и изобщо не е било ясно дали ще има бъдеще за „Хъшове“ или не. Цветан Недялков обаче е останал верен на Слави Трифонов и след провала с това шоу. Той моментално приел да бъде част и от „Шоуто на Слави“, без изобщо да се замисля дали няма и то да се окаже временно.

„Нямах яснота около новото шоу. Всички започнахме с ентусиазъм, но никой не знаеше дали ще се наложим в Би Ти Ви и изобщо на телевизионния пазар. Нямаше как обаче да оставя „Ку-ку бенд“. Дължах го на Слави и на останалите. Те ми подадоха ръка, когато бях много зле и никога няма да го забравя.

Според слуховете, Цецо неведнъж е споделял тези неща с Трифонов. Дългия бил много доволен и дори трогнат, че поне музикантите му не са го предали, за разлика от певиците в шоуто. Затова шоуменът от няколко години насам бил увеличил заплатата на всички в „Ку-ку бенд“, а около празници не пропускал да им дава солиден бонус. Не така стоели нещата със Солтарийски, Стефанова и Грахич обаче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар