Мария се излага с гигантска фотошоп-издънка (СНИМКИ)

Мария се излага с гигантска фотошоп-издънка (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Мария така и не успява да намери баланс между потребността й от количество и изискаността на новата й фамилия

Мария пак стана прицел за присмех!

Прясната госпожа милионерша се разкъсва от амбиции да се покаже съвършена младоженка, хитова певица, образцова студентка и т.н. За целта разчита на уж качествени спецове, но резила на колежката й Гергана би трябвало да я отрезви!

Мария тъкмо се гмурна в дълбокото от проекти и пак я пипнаха в издънка, научи kliuki.bg. Не й стига, че прословутата й сватба се оказа арена на гафове и издънки, ами и професионалните й фотосесии я посрамиха за пореден път.

Мария, изглежда се е предоверила на екипа си, които леко са се поомазали в опитите си да я докарат сочна и крехка. Не че младата госпожа Гущерова и преди не е „изпъвала” бръчки, шия, торбички с фотошоп, но когато „деколтето” й е с УАУ-размер днес, а утре – като на ученичка – човек малко се смущава!

Тук бюстът расте успоредно с устните

Тук бюстът расте успоредно с устните

Тук Мария е с едва напъпил бюст, но с крака до сливиците

Тук Мария е с едва напъпил бюст, но с крака до сливиците

Мария публично си е признавала, че си пада по гигантските неща. Изборът на спътник в живота, очевидно, е доказателство за това! Е, неколцина смятат за просташки напомпаните й джуки и смехотворни опитите да изглежда висока на убийствени токчета…Певицата обаче не се предава!

А истината е просто такава - силикон, бръчици, токчета - убийци

А истината е просто такава – силикон, бръчици, токчета – убийци

Мария е убедена, че е попила всяка милимунда изисканост на Гущерови, въпреки корекциите и силикона. Не й дреме, че високата класа се бие с провокативните чупки покрай Азис. Щом трябва да се впише отново сред големите, готова е да повтаря грешките им дори! От фотошоп-гафове никой не е умрял, знае Мария. Питайте колежките й!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар