Мария Илиева е сломена, Мартин разби сърцето й

Една от най-комерсиалните певици на България изживява своя кошмар. Мария Илиева е притиснала приятеля си Мартин да се оженят, но отговорът му я е сразил. Хубавицата е получила отказ на предложението си за брак, научи Kliuki.bg. Така унижението й е било пълно, тъй като по принцип мъжът трябва да предложи на жената, а в случая не само е било обратното, но и се е стигнало до отказ.

[caption id="attachment_335540" align="alignright" width="300"]Мария Илиева засега няма да се омъжва за Мартин Мария Илиева засега няма да се омъжва за Мартин[/caption]

Мартин обичал Мария Илиева и това се твърди от всичките му приятели. Причината, поради която не искал да се жени за нея, обаче остава лека загадка. Говори се, че семейството на баскетболиста е против тази любов, понеже Мария е с около 7 години по-голяма от него и за родителите на Мартин това не била жената, с която той може да изживее целия си живот оттук нататък. Според други слухове пък, самият Марто не желаел все още да се жени и да има деца, понеже се чувствал твърде млад за тези неща и още не бил готов.

Мария Илиева обаче няма много време за чакане. Певицата тази година ще навърши 38 години, което вече е твърде близо до 40-те. Заради това изпълнителката на "Нищо" притиснала възлюбения си да се оженят през 2015 година, но се оказало, че са на различни мнения по този въпрос.

"Дълги години Мария търсеше любовта, като през това време се наслаждаваше на житейските удоволствия. Възрастта обаче си казва думата. Всяка жена желае един ден да стане майка и съпруга." - споделя приятелка на известната певица.

Животът на Мария Илиева бе определян през годините като разюзден и дори необуздан. Най-различни мъже влизаха и излизаха от него, но с Мартин било различно, казват всички близки до двойката. Този път хубавицата наистина била влюбена, заради което понесла така тежко отказа на любимия си относно сватбата.