За първи път: Виж тузарския дом за 250 бона на Ани Салич и Бранко! (много снимки)

За първи път: Виж тузарския дом за 250 бона на Ани Салич и Бранко! (много снимки)
4 (80%) 8 votes

Ани Салич и съпругът й Бранко Салич обитават баровски апартамент за 250 бона на пъпа на столицата!

Ани Салич и съпругът й Бранко Салич бяха стотици пъти развеждани от медиите, под предлог, че последният си има дългогодишна любовница. Днес обаче истината излезе наяве и тя е, че двамата не само не планират развод, но си живеят мирно и сговорно в тузарския си апартамен на пъпа на столицата.

Жилището на Ани Салич, Бранко Салич и децата им Лазар и Хана се намира на бул. „България“, непосредствено срещу един от най-големите софийски молове. Домът им се намира в затворена кооперация, цялата оградена от зеленина, с подземни паркинги и скрити входове, откъдето двамата се измъкват незабелязано вече няколко години.

Ани Салич

Ани Салич на входа на жилищната си кооперация

Цената на тази сигурност, спокойствие и разкош обаче е доста солидна като за апартамента си, още по време на строежа на кооперацията, Ани Салич и Бранко Салич броили сумата от малко над 250 000 лева, научи Kliuki.bg.

Само преди ден папараци на „Пик“ и „Ретро“ сгащиха двамата съпрузи, докато напускаха жилищната сграда и ето, че вече може да видим първите фотоси от дома на звездното семейство.

Дотук всичко изглежда отлично, а съседите се кълнат, че Ани Салич и мъжът й изобщо не се големеят. Тъкмо обратното – живеели сравнително скромно, били в отлични отношения с всички комшии и дори с радост им помагали при нужда. „Не е вярно, че двамата са се разделили. Стига сте ги развеждали хората! Бранко е чудесен съпруг и баща – от работа се прибира вкъщи, а двамата с Ани Салич дори рядко излизат да се веселят. Домошари са“, разказват съседите им.

Ани Салич се прибира у дома след работа

Ани Салич се прибира у дома след работа

Ето я затворената кооперация, в която живеят Ани Салич и Бранко Салич

Ето я затворената кооперация, в която живеят Ани Салич и Бранко Салич

С присъщата си нашенска склонност към одумване обаче, те бързат да си кажат мнението по единственият въпрос, който ги „безспокоял“. А именно видимото напълняване на Ани Салич.

Ще се развеждат ли - ето го самият Бранко Салич пред дома си

Ще се развеждат ли – ето го самият Бранко Салич пред дома си

Видимо закръглената Ани Салич тегли пари от банкомат, за да напазари храна за вкъщи

Видимо закръглената Ани Салич тегли пари от банкомат, за да напазари храна за вкъщи

„Чудим се какво се случва с нея?! Ани здраво надебеля от известно време и или не пази диети, или просто има друг проблем, защото много се окръгли жената. Ето на – дори смени русия цвят на косата си, с който бе докато беше отслабнала. Русото видимо те прави да изглеждаш пълен и затова тя отново се потъмни. Ама и това обаче не помага, нали я виждаме“, клатят глави „любезни“ домакини от кооперацията на Ани Салич и Бранко Салич.


Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “За първи път: Виж тузарския дом за 250 бона на Ани Салич и Бранко! (много снимки)”

 1. Joana Rubin

  февр. 18. 2015

  ама много дебела е станала. аз зная как да отслабне, но никога няма да го направя за нея. напротив, трябва още да дебелее. да не може да ходи. кой ще убеждават, че всичко е наред.

 2. Lia

  февр. 20. 2015

  Джоана Рубин -тая простакеса, дето плюе и кълне Салич навсякъде пак се е изходила по темата. Бахти вампира! Да не може да ходи- ето това ще й се случи на болната “гледачка“… Като няма психиатрии е така- рубинката ще вони и смърди под път и над път…. Боклук си, джоано и боклук ще си останеш!!!

 3. възмутен

  мар. 01. 2015

  Моля ви стига сте ни навирали в очите щастието на една простакеса която освен да пълнее като хипопотам няма друга грижа в живота

 4. Zdrava Zdrava

  мар. 15. 2015

  az pak mislq che e gotina ,mnogo e vazhititelna,poveche kato nqe trqbva da ima -RESPECT !nai-dobrata televizionerka v balgaria za vsichki vremena !

Добавете коментар