Ани Салич и съпругът й Бранко Салич обитават баровски апартамент за 250 бона на пъпа на столицата!

Ани Салич и съпругът й Бранко Салич бяха стотици пъти развеждани от медиите, под предлог, че последният си има дългогодишна любовница. Днес обаче истината излезе наяве и тя е, че двамата не само не планират развод, но си живеят мирно и сговорно в тузарския си апартамен на пъпа на столицата.

Жилището на Ани Салич, Бранко Салич и децата им Лазар и Хана се намира на бул. "България", непосредствено срещу един от най-големите софийски молове. Домът им се намира в затворена кооперация, цялата оградена от зеленина, с подземни паркинги и скрити входове, откъдето двамата се измъкват незабелязано вече няколко години.

[caption id="attachment_335557" align="alignright" width="300"]Ани Салич Ани Салич на входа на жилищната си кооперация[/caption]

Цената на тази сигурност, спокойствие и разкош обаче е доста солидна като за апартамента си, още по време на строежа на кооперацията, Ани Салич и Бранко Салич броили сумата от малко над 250 000 лева, научи Kliuki.bg.

Само преди ден папараци на "Пик" и "Ретро" сгащиха двамата съпрузи, докато напускаха жилищната сграда и ето, че вече може да видим първите фотоси от дома на звездното семейство.

Дотук всичко изглежда отлично, а съседите се кълнат, че Ани Салич и мъжът й изобщо не се големеят. Тъкмо обратното - живеели сравнително скромно, били в отлични отношения с всички комшии и дори с радост им помагали при нужда. "Не е вярно, че двамата са се разделили. Стига сте ги развеждали хората! Бранко е чудесен съпруг и баща - от работа се прибира вкъщи, а двамата с Ани Салич дори рядко излизат да се веселят. Домошари са", разказват съседите им.

[caption id="attachment_335558" align="aligncenter" width="300"]Ани Салич се прибира у дома след работа Ани Салич се прибира у дома след работа[/caption] [caption id="attachment_335559" align="aligncenter" width="300"]Ето я затворената кооперация, в която живеят Ани Салич и Бранко Салич Ето я затворената кооперация, в която живеят Ани Салич и Бранко Салич[/caption]

С присъщата си нашенска склонност към одумване обаче, те бързат да си кажат мнението по единственият въпрос, който ги "безспокоял". А именно видимото напълняване на Ани Салич.

[caption id="attachment_335560" align="aligncenter" width="300"]Ще се развеждат ли - ето го самият Бранко Салич пред дома си Ще се развеждат ли - ето го самият Бранко Салич пред дома си[/caption] [caption id="attachment_335561" align="aligncenter" width="220"]Видимо закръглената Ани Салич тегли пари от банкомат, за да напазари храна за вкъщи Видимо закръглената Ани Салич тегли пари от банкомат, за да напазари храна за вкъщи[/caption]

"Чудим се какво се случва с нея?! Ани здраво надебеля от известно време и или не пази диети, или просто има друг проблем, защото много се окръгли жената. Ето на - дори смени русия цвят на косата си, с който бе докато беше отслабнала. Русото видимо те прави да изглеждаш пълен и затова тя отново се потъмни. Ама и това обаче не помага, нали я виждаме", клатят глави "любезни" домакини от кооперацията на Ани Салич и Бранко Салич.