Ива Софиянска и синът на Васил Божков - Антон Божков са разделени от половин година!

Ива Софиянска хвърли семейството си в див шок след като официално призна раздялата си с Антон Божков - син на най-мастития богаташ Васил Божков. Родителите на Ива Софиянска - Алиса и Стефан Софиянски доскоро дори не подозирали, че между младите има някакъв проблем. Това разкриха източници, близки до бившия кмет на столицата.

"Антон Божков заряза като мръсно коте Ива Софиянска и малката им щерка Мая още преди шест месеца. Цяло лято той гуляеше с аверите си в ресторант "Аркадия" в столицата, но от Ива нямаше и следа. Явно на момчето хич не му дреме. Порадвал се е на семейния живот и бащинството, но си е казал стига толкова", коментират източниците пред вестник "Всеки ден".

[caption id="attachment_335565" align="alignright" width="300"]Ива Софиянска Ива Софиянска става самотна майка, а родителите й са потресени от новината[/caption]

Шокът за семейството на Ива Софиянска обаче нараснал в пъти, след като узнали, че двамата с Антон Божков не само са се разделили, но на практика Ива остава самотна майка и трябва да разчита основно на собствените си сили и помощта на родителите й. Тази новина смазала Алиса Софиянска, а баща й Стефан Софиянски изгубил вечната си широка усмивка.

Припомняме, че Ива Софиянска и Антон Божков живееха заедно няколко месеца, преди да сключат брак през лятото на 2013-та година. Сватбата стана твърде набързо, тъй като се разбра, че щерката на Стефан Софиянски е бременна.

"Големи приказки бяха, голямо нещо. Младите чак се сдобиха с апартамент в Лондон, но така и няма да му се порадват. Много хубаво, знаем, че не е на хубаво", клатят глави съседи на младата майка Ива Софиянска, които признават, че не са виждали Антон Божков в кооперацията си вече месеци наред.

Как ще се развият събитията и дали сватовете няма да вземат спешни мерки за вразумяването на младото семейство, тепърва предстои да разберем. А дотогава обаче Ива Софиянска ще трябва да се справя сама с положението си на изоставена майка.