Гала и Стефан летят от щастие и съобщиха прекрасната новина на всички!

Огромно щастие застигна водещата на "На кафе" Гала, която съобщи прекрасната новина заедно със своята половинка Стефан. От вълнение блондинката дори не успя да сдържи сълзите си като трогна не само щерка си Мари Будева, но и всичките си приятели и почитатели.

А новината, която двамата споделиха е, че са решили да вдигнат тежка сватба. За някои това може и да не е толкова важно, но самата Гала призна колко й е тежал фактът, че живее със Стефан незаконно, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335574" align="alignright" width="300"]Гала Гала и Стефан вдигат пишна сватба, водещата се разплака от щастие[/caption]

"Аз съм силно вярваща и винаги съм била такава. Православна християнка съм и откакто със Стефан живеем на семейни начала, често пъти съм се молила на Бог да ми прости, че живеят в грях. Защото по Божиите правила мъж и жена трябва да са заедно пред Неговите очи и закона. Днес обаче преливам от вълнение", разкри щастливата Гала.

На свой ред Стефан разказа, че двамата от дълго време не само мислили, но и говорили за брак, но все не намирали подходящия момент. Улисани в работните си задължения, те отлагали важната стъпка, тъй като една сватба си изисква времето и отговорностите. Наскоро обаче Стефан взел нещата в свои ръце и официално предложил на любимата си Гала.

Новината е приета повече от радушно и от щерката на Гала - Мари Будева, която е силно привързана към Стефан. "В началото беше трудно, защото Мари много плачеше за баща си след развода. С течение на времето обаче проумя нещата, порасна, а и Стефан я предразположи към себе си. Сега двамата са страшно близки, много се обичат и Мари се радва на щастието в семейството ни", сподели през сълзи Гала.

Единственото, което не спира да я мъчи, било това, че не е успяла да дари Стефан с дете. Гала призна, че това е единствената сянка, помрачаваща пълното й щастие, но си дава сметка, че всичко е Божа работа и трябва да е благодарна за това, което има, без да жали за пропуснатите неща.