Алисия получи изненадваща подкрепа от своята бивша бъдеща свекърва

Алисия получи изненадваща подкрепа от своята бивша бъдеща свекърва
5 (100%) 3 votes

Алисия бе изненадана много приятно. Оказва се, че Мария Петрова е на нейна страна!

Семейството на Ники Михайлов никога не е харесвало Алисия. Затова певицата е останала без думи, когато Мария Петрова, която е доведена майка на вратаря, й е оказала подкрепа след раздялата. Легендата на родната ни художествена гимнастика се е обадила лично на Алисия, за да й подаде ръка в този тежък за нея миг, научи Kliuki.bg.

Не всички от семейство Михайлови са забравили за Алисия

Не всички от семейство Михайлови са забравили за Алисия

Борислав Михайлов от край време не харесваше фолк дивата. Това е слух, който се въртеше в обшественото полезрение от години. Затова бронзовият медалист от Мондиала в САЩ много се зарадвал, когато узнал, че синът му най-после е решил да продължи живота си без Алисия. Интересното е, че колкото и да твърди, че е близък с детето си, Боби е научил за раздялата от медиите.

Мария Петрова винаги е била дама от класа

Мария Петрова винаги е била дама от класа

„Боби иска за сина си жена, която има дисциплина, спортен дух и най-вече чар. Мария Петрова е точно такава, но Алисия е съвършено различна. Постоянните й нощни ангажименти биеха на очи. В крайна сметка явно дори Ники не издържа.“ – споделя близък до семейство Михайлови.

Гимнастичката обаче не считала, че Алисия е лош човек. Двете често се чували по телефона. Никога не са били приятелки, но винаги са се уважавали. Женската гледна точка е накарала Мария да разбере чувствата на певицата най-добре.

„Ако се омъжа за Ники, Мария ще ми е свекърва. Едва ли някой може изобщо да си представи по-прекрасна свекърва от нея.“ – казваше Алисия за Петрова.

Бракът на Мария с Боби е 20-годишен и двамата винаги са показвали невероятен респект един към друг, освен любовта помежду им. Именно това търси легендарният вратар и за своя син, но сякаш двамата се различават съществено в характерите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар