Иван Ласкин може да е безпардонен на екран, но е всеотдаен и любящ сред най-близките си

Иван Ласкин днес е просто един от хилядите горди татковци, чието първородно чедо навършва пълнолетие.

Актьорът, който последно време присъства по медиите покрай нескончаемата си битка с Николета и компания, изненада интернет-потребителите сутринта! И по-специално: Една прекрасна млада дама, току-що навършила 18 години, видя kliuki.bg.

Иван Ласкин е цар във воденето на словесни битки и разплакването на силиконки, но когато обича е способен да разтопи най-леденото сърце с красиви думи. Голямата му дъщеря Люба днес става пълнолетна и сред стотиците поздрави, които ще получи, с най-силен ефект ще са думите на баща й: ivan laskin 1 ivan laskin 2 Порасналата щерка на Иван Ласкин вече е официално в света на възрастните хора, но той предпочете да сподели с приятелите си във фейсбук нейна детска снимка. Бъдещата госпожа доктор по някаква причина деликатно избяга от сравненията с актьорската професия, но е голяма сладурана.

Феновете на Иван Ласкин я видяха за последно, когато участва отново в „Търси се”. Тогава чепатият актьор проля много сълзи за покойния си приятел – Чочо Попйорданов. Показа особено чувство за хумор към семейството си, но неговата Алекс беше повече от ясна: Той е нейното момче и голяма любов. От Иван Ласкин се искаше само да отвърне на предизвикателството й: Още едно бебе!

Актьорът беше нарочен от екипа на „Папараци” за безотговорен пияница, който не се е погрижил за безопасността на детето си. Александра и момичетата му обаче май са на друго мнение! Актьорът обожава факта, че е единствен сред няколко прекрасни дами и доброволно призна, че му се иска още едно момиче, което да празнува на 17 септември със сестрите си.

Ние ще пожелаем на Люба прекрасен рожден ден и да срещне мъж, който да я обича поне колкото тате! А на Иван Ласкин само едно: БИС!