Ива Екимова е в първия месец от бременността си, но тя далеч не се очертава щастлива!

Ива Екимова е бременна. Тази новина обаче нямаше време да се превърне в сензация, тъй като броени дни след избухването на бомбата, гръмна друга - далеч по-мощна от първата. А именно, че половинката на Ива Екимова - Петрозар изобщо не бил планирал да съсдава потомство с нея. Това разкриха източници от светските среди на столицата, близки до звездната двойка.

Припомняме, че Ива Екимова и Петрозар са заедно още преди тя да изгуби съпруга си Дими от "Сленг". Петрозар бил близък приятел на Дими, но чевръстата Ива Екимова бързо успяла да го омотае в мрежите си. От няколко години двамата живеят заедно, но през цялото това време похожденията на Петрозар и склонността му към свободен начин на живот, са всеизвестни.

[caption id="attachment_335620" align="alignright" width="300"]Ива Екимова Ива Екимова не е очаквала такава реакция от Петрозар относно бременността й[/caption]

Затова и сега, когато Ива Екимова му съобщила радостната за нея вест, той реагирал по начин, какъвто тя дори не си била представяла, научи Kliuki.bg.

"Сигурна ли си?! Напълно ли си сигурна, че си бременна?! Но как, нали не бяхме го планирали, нали те пазех?!" - тези думи, или по-скоро потресаващи въпроси на ошашавения Петрозар сринали Ива Екимова, разкриват източниците.

За пиарката това бил неочакван и силен удар, тъй като тя отдавна мечтаела да има дете от Петрозар и то заченато не ин витро, а по естествен път. Ива отлично знаела, че само дете може да стабилизира връзката й с хубавеца, както и да го задържи до нея, при все, че рутината помежду им започнала все по-често да взима превес.

"Ива е на 40 години. Да забременееш и да родиш на нейните години си е чиста проба предизвикателство и се иска огромно желание и смелост. Вярно е, че в тяхната връзка винаги сякаш тя е била тази, която обича по-силно, но реакцията на Петрозар е неразбираема. Все пак ако живее с Ива, нормално е тя да го дари с наследник", коментират из светските среди на столицата.

Как ще се развият събитията и дали Петрозар ще продължи да се мръщи на бременността на половинката си, или ще я приеме с охота, тепърва времето ще покаже.