Слави Трифонов отново може да бъде изненадан от внезапно напускане на своя вокалистка!

Още една певица е на път да се раздели с "Шоуто на Слави" и съответно "Ку-ку бенд". Лилия Стефанова не била никак щастлива от работата си при Трифонов, понеже цялото внимание падало върху Цветелина Грахич и Борис Солтарийски. Лили обикновено се изявява като беквокал, което никак не й се нравило. Тя считала, че заслужава да играе доста по-важна роля в шоуто и на нея да се разчита много повече, отколкото е в момента, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335638" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов скоро може да бъде изненадан неприятно с нова оставка Слави Трифонов скоро може да бъде изненадан неприятно с нова оставка[/caption]

"Лили не е доволна от сегашната ситуация в "Ку-ку бенд". За женски глас се използва предимно Грахич, което накърнява егото й. Тя не е по-малко талантлива певица и заслужава да се третира наравно с останалите вокали. Засега се забелязва известно пренебрежение на Слави към нея, което е жалко." - споделя приятелка на Стефанова.

[caption id="attachment_335635" align="alignleft" width="216"]Лилия Стефанова Лилия Стефанова[/caption]

Според слуховете, Лилия дори е започнала да се оглежда за друга работа. Скоро тя ще навърши 25 години и затова смятала, че е крайно време за пробив в кариерата. Певицата почнала да осъзнава, че докато работи за Слави Трифонов, няма да постигне растеж в кариерата, а цял живот ще бъде "втора цигулка". Затова чаровницата вече съвсем сериозно се замисляла дали да не рискува и да опита солова кариера.

Лилия Стефанова започна работа в "Шоуто на Слави" преди около 3 години. Тогава тя бе харесана от Дългия по време на "Гласът на България", където Лили не стигна далеч, но показа добри качества в отбора на Ивана. За нейна зла участ обаче, на Цветелина Грахич, която бе забелязана от същото музикално шоу, се разчита доста повече.

Ако се стигне до напускане на Лилия Стефанова, то това ще бъде поредният удар, който Слави Трифонов ще трябва да изтърпи от своя певица. Припомняме, че досега цели три вокалистки изоставиха шоуто в лицето на Деси Добрева, Алекс Раева и Нели Петкова.