Славин Славчев ошашави с признанието си, което обаче е съвсем искрено!

Победителят в тазгодишния сезон на "Х Фактор" Славин Славчев направи неочаквано разкритие, което буквално втрещи хиляди момичета. Гласовитият любимец на Джо Лин Търнър откровено призна, че изпитва страх от почитателките си и се надява те да стоят по-далеч от него. Под "по-далеч" Славин има предвид чисто физически.

"Обичам много хората, които ме подкрепиха в шоуто и които харесват музиката ми, но някои изстъпления вече започват да ме плашат. Помня, че на един от концертите ни в столичен мол момичетата бяха така екзалтирани, че наистина ме достраша. Молих се да не ни набият или оскубят в еуфорията си", с усмивка разказва Славин Славчев, който явно от рано е разбрал, че трябва да се пази от прекомерната "народна любов".

[caption id="attachment_335631" align="alignright" width="300"]Славин Славчев Славин Славчев посече крилете на фенките си[/caption]

Славин Славчев побърза да уточни и нещо друго. Той категорично даде на фенките си да разберат, че е почти невъзможно да се получи нещо романтично и лично между него и някоя от тях.

"Нормално е. За да има нещо между двама души, то то трябва да се случи и да се изпита и от въпросните двама души, а не само от един от тях. Момичета, трябва да има интерес и откликване и от моя страна, това е двустранен процес", смее се талантливият Славин Славчев.

Припомняме, че точно преди да заяви участието си в "Х Фактор" Славин Славчев се раздели с дългогодишната си сериозна приятелка, която замина за чужбина. Раздялата им бе породена точно от това разстояние, а не от липсата на чувства, както уточни на няколко пъти и самият победител.

Към момента Славин Славчев признава, че е отдаден само и единствено на предстоящата си музикална кариера, под шапката на Саня Армутлиева, а любовните трепети не го вълнуват.

"Да срещнеш подходящия човек, към когото наистина да изпиташ нещо истинско и силно, това не се случва лесно. Имах такава връзка веднъж и я изгубих. Но съм още млад и се надявам, че тепърва ми предстои да се влюбя. Просто за момента това не е на дневен ред", заключва Славин Славчев.