Зорница Линдарева не може да повярва, че най-после Жени забрави всичко! Двете красавици вече се разбират доста добре!

Очевидно томахавката между Жени Калканджиева и малко по-младата от нея Зорница Линдарева е заровена. За това говори жестът, който Жени направи към Зори. Тя покани своя доскорошен най-голям кошмар на ревю, организирано от агенция "Визаж", както писа Bliasak.bg. По време на цялото събитие двете хубавици са демонстрирали много добри отношения, твърдят очевидци. Това веднага бе счетено като знак, че войната между тях е приключила завинаги.

"Много се радвам, че Жени ми прости. Винаги съм я харесвала. Дори се надявам един ден да станем приятелки. Тя е прекрасен човек и много силна жена. Имам много какво да науча от нея." - разкрила Зорница Лондарева пред част от присъстващите на партито.

[caption id="attachment_335645" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева е много щастлива от прошката на Жени Калканджиева Зорница Линдарева е много щастлива от прошката на Жени Калканджиева[/caption]

Слуховете твърдят, че Жени Калканджиева снела омразата си от Зори в момента, в който Тачо я напуснал след "ВИП Брадър" и се втурнал в множество любовни авантюри. Тогава Мис България 1995 осъзнала, че не Линдарева е виновна за случилото се преди година и половина, а нейният съпруг. Жени видяла в Зори даже една жертва на Тачо, който просто искал да я нарани чрез нея.

Що се отнася до Стефан Манов, той едва ли би останал доволен от затоплянето на отношенията между съпругата му и неговата бивша любовница, понеже така той по-трудно може да се върне в семейното ложе. Защото именно това му била целта за близкото бъдеще, тъй като хонорарът от шоуто вече бил почти изхарчен. По всичко личи обаче, че Жени Калканджиева е решила да заформи коалиция със Зорница Линдарева срещу Тачо.

На въпросното събитие са присъствали и други хора, минали през Къщата на "Биг Брадър", като Евгени Минчев, Тодор Славков, Иво Аръков, Елена Кучкова, както и самия Тачо, научи Kliuki.bg.