Ники Михайлов направи немислимото като публично обиди дългогодишната си любима Алисия!

Ники Михайлов си показа рогата и характера, с който по-скоро трябва да се срамува. Защото той бързо забрави годините любов и щастие с Алисия и Валерко, и побърза да се направи на "мъжкар" като наплю певицата пред всички.

След като новината за раздялата му с Алисия се разпространи, Ники Михайлов кротко обясни, че тя се дължи на разстоянието между двамата и натовареността на работните им графици. "Алисия и Валери младши означават много за мен. Не е имало никога друга жена в живота ми и скоро няма да има. Алисия винаги може да разчита на мен", кълнеше се синът на Боби Михайлов в началото на седмицата, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335677" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов Ники Михайлов жестоко обиди Алисия след 4-годишна връзка с нея[/caption]

Само дни по-късно обаче, вчера, той скъса синджира и заяви нещо коренно различно и най-вече обидно за Алисия. "Тя се превърна в страшна истеричка. Крещеше ми постоянно, за какво ли не. Радвам се, че се отървах от този кошмар, въпреки че имахме и много хубави моменти по време на връзката ни. Валерко обаче винаги ще го обичам", изцепи се Ники Михайлов, без да си даде сметка, че не може да обичаш едно дете, а да плюеш по родната му майка, пише вестник "Уикенд".

Думите на Ники Михайлов са наистина шокиращи, а Алисия ги е приела адски тежко, коментират близки до поп фолк дивата. Но пък коя ли жена би приела спокойно, да не кажем "щастливо" факта, че бившият й любим бълва подобни определения по неин адрес.

"От цялата тази работа щастлива е единствено Николета Лозанова, която през годините се скъса, буквално се съдра да прави мръсотии на Алисия. А сега, когато раздялата й с Ники Михайлов е факт, Николета още по-настървено започна да преекспонира семейната си идилия с Валери Божинов - разбира се, за да унизи отново Алисия", убедени са приятелки на певицата.

Към момента Алисия не е отговорила на обидите на Ники Михайлов, а може би не иска да пада до неговото ниво. Все пак през годините тя е доказала, че има малко повече възпитание, стил и достойнство от нечии други футболни съпруги.