Аделина Солтарийска все още хваща окото по уникален начин! Борис е огромен щастливец!

Красотата не е преходна. Тази максима е разбита на пух и прах от младата Аделина Солтарийска, която роди преди няколко месеца, а все още е прелестна. Новоизлюпената съпруга на Борис Солтарийски от "Шоуто на Слави" винаги се е славела с невероятна визия, но никой не очакваше, че ще я запази и след бременността си. Това учудва мнозина, особено когато виждат снимките, които хубавицата пуска почти всекидневно във Фейсбук, забелязва Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335698" align="alignright" width="199"]Аделина Солтарийска буди възхищение Аделина Солтарийска буди възхищение[/caption]

Аделина стана известна с фамилията Димитрова, която е рождената й. Именно с нея тя се яви в "Умна и красива", организирано от Слави Трифонов в шоуто му преди време. Тогава първо самият шоумен се пробва с красавицата, но бързо осъзна, че тя не е за него, отстъпвайки я на Борис.

[caption id="attachment_335699" align="alignleft" width="218"]Това ли наистина е жената, която роди бебе?! Това ли наистина е жената, която роди бебе?![/caption]

"Ади наистина е умна и красива едновременно. Възхищавам се на начина, по който кара мъжете да се чувстват. В нея постоянно има лек флирт, но никога не прекалява. Прекрасна е и като жена, и като човек, и като приятелка, а вече и като майка." - споделя за Аделина нейна близка.

[caption id="attachment_335700" align="alignright" width="236"]Аделина Солтарийска все още е невероятна Аделина Солтарийска все още е невероятна[/caption]

Семейство Солтарийски бе избрано за номер 1 на 2014 г. от списание Love, което бе наистина огромно признание. Очевидно всички виждат голямата любов, която цари в дома на Аделина и Борис. Красавицата дори реши да я засвидетелства, сменяйки фамилията си, което вече не се среща толкова често като преди.

[caption id="attachment_335701" align="alignleft" width="227"]Борис Солтарийски се радва на тази прелест Борис Солтарийски се радва на тази прелест[/caption]

"Не мога да повявам, че тази жена изобщо е раждала. Та тя е перфектна, не й личи, че е станала майка. Направо си е като чудо." - възхищава се един от Фейсбук потребителите.

В крайна сметка, когато става дума за Аделина Солтарийска, едва ли може да има изненада по отношение на красотата. Няма съмнение, че Борис Солтарийски е попаднал на правилната жена, поне що се отнася до визията.