Анджелина Джоли най-после си призна причината, поради която е отмъкнала Брад Пит за себе си!

Смразяващи думи на Анджелина Джоли поставиха на изпитание любовта на феновете към нея. Въпреки че се слави от край време като духовно извисена личност, красивата актриса явно не гледа толкова широко скроено на любовта и брака. Това стана ясно от изявлението й пред американски таблоид, в което Анджи разкрива, че е решила да създаде семейство с Брад Пит, защото той е бил стабилен като мъж, главно финансово.

[caption id="attachment_335722" align="alignright" width="300"]Наглед миловидна, но Анджелина Джоли много добре знае какво иска от живота! Наглед миловидна, но Анджелина Джоли много добре знае какво иска от живота![/caption]

"Дълго време чаках идеалния мъж. Като по-млада считах, че той ще се появи като принц на бял кон, но останах разочарована, защото принцът се оказа нестабилен. Съпругът ми обаче не е такъв и затова избрах той да бъде моят мъж." - споделя Анджелина Джоли.

[caption id="attachment_335724" align="alignleft" width="300"]Анджи и Брад на сватбата им миналата година Анджи и Брад на сватбата им миналата година[/caption]

Kliuki.bg припомня, че Анджи почти разби живота на Дженифър Анистън преди 10 години, когато й отмъкна съпруга Брад Пит. Явно още тогава моралните ценности на Джоли са били наяве, но в последствие множеството й призиви за толерантност и благотворителни прояви сякаш замазаха очите на мнозина за истината.

[caption id="attachment_335725" align="alignright" width="300"]Дженифър Анистън остана наранена и предадена от Брад Пит Дженифър Анистън остана наранена и предадена от Брад Пит[/caption]

Анджелина Джоли има два брака преди този с Брад Пит и именно заради тях се е разочаровала така от мечтата за принца на бял кон. Тези мъже, с които беше едва по 3 години, са й показали, че една жена не трябва да търси единствено страстта и лудостта в една любовна връзка, а да гледа други аспекти като парите например и умението на мъжът да поема отговорности.

Разбира се, за една раздяла трябват двама. Дженифър Анистън много помогна на Брад да я напусне, тъй като доста време упорстваше и не искаше да стане майка. Пит, който тогава все още нямаше деца, доста се разочарова от жена си поради тази причина и може би затова я е сменил с по-младата Анджелина Джоли.

От днешна гледна точка вече нито Джен, нито Брад имат чувства един към друг. Звездата от "Приятели" дори отново е сгодена. Тя обаче едва ли ще забрави най-тежкия миг в своя живот, когато той бе разбит от Анджелина Джоли.