Бориса Тютюнджиева е безкрайно щастлива от изненадата на Андрей Арнаудов!

Щастието озари напълно живота на Бориса Тютюнджиева. Красивата манекенка е била поканена от Андрей Арнаудов да живее в неговия дом, научи Kliuki.bg. Така бизнесменът е засвидетелствал сериозните си намерения към хубавицата. Той много се надявал един ден двамата да бъдат семейство. Въпреки че Бо не изглежда като идеалната съпруга, Андрей бил притиснат от възрастта си и вече бил готов на всичко за сериозна връзка.

"Той я обича безусловно. Колебаеше се дали тя е Жената, защото е с 10 години по-млада, но в крайна сметка не всичко е до годините. Двамата си паснаха много добре." - споделя приятел до двойката.

[caption id="attachment_335730" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева май ще се окаже точната жена за Андрей Арнаудов Бориса Тютюнджиева май ще се окаже точната жена за Андрей Арнаудов[/caption]

Бориса Тютюнджиева е приела да живее с Андрей и се очаква скоро двамата да започнат да градят общия си живот заедно. Досега Бо не гледала на тази връзка много сериозно, предвид миналото на Андрей, свързващо го с много авантюри. Затова красавицата доста се изненадала от предложението на своя възлюбен.

"Бориса не е живяла досега с мъж. Може да се каже, че тя още е една девойка, на която й се купонясва. Андрей май също не е живял с жена досега или се бъркам?! Както и да е, важното е, че ще бъде доста интересно да ги видя под един покрив." - разказва още източникът ни.

Слуховете са, че по едно време Андрей е смятал, че Бориса Тютюнджиева е бременна от него, но вместо да се паникьоса, той е реагирал много адекватно. Въпреки че Бо не се оказала бременна, реакцията на Андрей била красноречива за неговите чувства към нея и именно тогава тя осъзнала, че този мъж я обича истински.

Истината е, че Арнаудов от години е заклет ерген, но Бориса Тютюнджиева не изглежда да е просто увлечение. Личи си, че между тях има нещо голямо.