Аштън Къчър се опитва да разубеди Мила Кунис да не спира с кариерата си!

Наското Мила Кунис обяви, че вече е постигнала мечтата си в живота - да има дете, и смята да се оттегли от киното, поне засега. Това обаче не се е харесало особено много на любимия й Аштън Къчър, който не считал, че жена му трябва да спира с филмите, защото имала страхотен талант, а и все още е твърде млада, заради което можела да даде много на американското кино.

"Мила, ти си по-добра от мен, твърдя го със сигурност. Когато се запознахме, беше още тийнейджърка, но веднага се възхитих на таланта ти. Можеш да постигнеш още много, ще те подкрепям, само не го прави, не спирай сега!" - казал Аштън Къчър на своята възлюбена.

[caption id="attachment_335733" align="alignright" width="300"]Аштън Къчър просто обожава Мила Кунис Аштън Къчър просто обожава Мила Кунис[/caption]

Мила Кунис е 31-годишна, но вече има богат опит в телевизионните продукти. Още като дете тя се снима за кратко в хитовия тогава "Спасители на плажа", малко след това получава и ролята на живота си. Мила се прочува в сериала "Шеметни години", който се снима межди 1998 и 2006 г. Именно тогава Кунис се запознава с Аштън Къчър, който й партнира като нейно гадже през половината от сезоните. Следват роли в хитовите "Черният лебед" и "Приятели с привилегии".

Откакто се събра с Аштън преди 2 години, Мила Кунис била друг човек, разкриват близките й. Тя вече нямала особено желание за работа, а искала само да си гледа детето и мъжа. Това я е накарало да обяви, че скоро няма да работи, но очевидно Къчър е на друго мнение, научи Kliuki.bg.

"Аштън все още е жаден за нови и нови филми. Сега приключи с "Двама мъже и половина" и иска да си почине малко от сериалите, захващайки се със сериозни филми. Той дори жадува отново да си партнира с Мила, но засега тя се дърпа." - разкрива близък до известната двойка.