Христо Стоичков е направо бесен от това, че щерка му поддържа отношения с далеч по-възрастния от нея Калин Сърменов!

Голям скандал се заформя между Мика Стоичкова и баща й Христо Стоичков. Легендарният футболист не приемал за нормално 26-годишната му щерка да има близки отношения с 51-годишния Калин Сърменов.

Мика и известният като Милото актьор били доста близки. Когато се връщала в България, Стоичкова първо се обаждала на него. Двамата са забелязвани многократно заедно. Заради разликата в годините, която е 25, се считаше, че между тях има единствено добро приятелство. Напоследък обаче този мит бе развенчан, защото започва да изглежда все по-вероятно отношенията им да не са само приятелски.

[caption id="attachment_335760" align="alignright" width="300"]Христо Стоичков не приема Калин Сърменов за близък на Мика Христо Стоичков не приема Калин Сърменов за близък на Мика[/caption]

"Той е по-стар от мен, имаш ли мозък въобше?!" - беснеел Камата пред своята дъщеря.

Все пак доказателства за любовна авантюра между двамата засега няма, но Стоичков не желаел даже да има приятелство между тях. Той считал за недопустимо едно младо момиче да си губи времето с все по-остаряващ мъж, било то и само за компания.

[caption id="attachment_335762" align="alignleft" width="300"]Калин Сърменов опасно близък с Мика Стоичкова Калин Сърменов опасно близък с Мика Стоичкова[/caption]

Мика Стоичкова се запозна с Калин Сърменов по време на Dancing Stars, където тя бе от състезателите, а той водеше шоуто. Още тогава двамата си паснали и започнали да излизат заедно като приятели. Въпреки че Мика напусна България, огорчена от родните ни медии, тя е продължила да общува с Милото, използвайки телефон или интернет, научи Kliuki.bg.

"Не виждам лошо да се виждат и контактуват. Все пак и двамата са много интелигентни личности и сигурно това е причината да си допаднат." - споделя позната на актьора.

Говори се, че зад океана Мика Стоичкова си има любим мъж, който обаче едва ли знае за срещите й с Калин Сърменов. Мика отдавна е доказала, че е доста щура и непокорна, което значи, че няма да се подчини на баща си Христо Стоичков.