Кристо и Кристин лудо влюбени - рап звездата и младата му приятелка, която все още е ученичка, разказаха за отношенията си, за запознанството и бъдещите си общи планове.

Запознали се на живо на една пейка, веднага си допаднали. За осемте месеца от връзката си, Кристо пукнал 320 балона в небето, в знак на любов към половинката си, научи Kliuki.bg.

Кристин искала да се занимава най-вече с моден дизайн и затова имала желание да следва в чужбина, а освен това известната й половинка я подкрепял и той искал да замине заедно с нея зад граница. До дипломирането на момичето остава цяла година, но двамата вече планират живота си и занапред, разказаха двамата в ефира на Би Ти Ви.

[caption id="attachment_335768" align="aligncenter" width="300"]Двойката говори за любовта си Двойката говори за любовта си[/caption]

Относно ревността, двамата ревнуват умерено. Кристин не ревнувала от фенките на любимия си, защото това била неговата професия и тя, естествено, се радвала на всеки успех заедно с него. Затова феновете били нещо хубаво, независимо че има много девойки, които го гледат влюбено. Когато обичаш някого, няма причина да се притесняваш, смята Кристин.

[caption id="attachment_335767" align="aligncenter" width="300"]Влюбените Кристо и Кристин Влюбените Кристо и Кристин[/caption]

"Любовта им се чувства дори във въздуха. Да, и двамата са невероятно привлекателни, но затова е доверието, което има помежду им. Мисля, че един ден даже може да се стигне до тяхна сватба." - споделя приятелка на двойката.

Самият Кристо, въпреки че още е много млад, вече бил готов за нещо по-сериозно с Кристин. Слуховете твърдят, че рапърът само чакал любимата му да завърши училище, за да я нанесе да живее при него. Младежът не се притеснявал да мисли за семейство, макар годините му да са все още прекалено малко.

"Той не беше срещал момиче като Кристин досега. Тя е невинна, красива, чаровна, умна - всичко, което иска даден мъж. Имат огромно бъдеще заедно, защото и любовта им е огромна." - още разкрива източникът ни.