Луд скандал провали годежа на Григор Димитров с Маша

Луд скандал провали годежа на Григор Димитров с Маша
5 (100%) 4 votes

Григор Димитров е бесен от новата работа на Мария Шарапова. Скандалът избухна и заплашва да провали сватбата им!

Годежът между Гришо и Маша се отлага засега. Това стана ясно след скандала, който двамата си спретнали, при това насред улицата. Григор Димитров поискал обяснение от рускинята за новия бизнес, който стартира. А именно рекламна кампания на компания за почистващи препарати, Според договора между двете страни ликът на Шарапова ще бъде на всеки един продукт. Което значи, че хората ще виждат лицето й даже когато си чистят тоалетната, пише „Уикенд“.

Григор Димитров се скара с Маша, сватбата под въпрос

Григор Димитров се скара с Маша, сватбата под въпрос

Гришо търпял много подигравки от приятелите си, че възлюбената му щяла да помага на човек да си свърши по-добре работата в тоалетната. Накрая Григор Димитров просто не издържал. Той смятал, че Мария го излага жестоко и настоял да се откаже от кампанията. Съответно тя отказала категорично и избухнал луд скандал. Всичко това се случило навън пред десетки хора, което накарало Гришо да потъне в земята от срам, научи Kliuki.bg.

Шарапова се оказа широко скроена от нашия Гришо

Шарапова се оказа по-широко скроена от нашия Гришо

Мария Шарапова обаче е малко по-различна от любимия си в това отношение. На нея не й пукало къде и какво говори, камо ли какво прави. Подчинявала живота си единствено на своите нужди, а в случая щяла да прибира процент от продажбите на препаратите, който се очаква да е доста висок. Затова рускинята не се подчинила на своя възлюбен и скандалът не закъснял.

Според слуховете Григор Димитров тъкмо се готвел да предложи брак на Маша, когато са започнали подигравките, заради което се е разубедил. Говореше се, че Гришо ще поиска ръката на руската си колежка на Св. Валентин, но не се случи така. Може да се каже, че скандалът е попречил на годежа между двамата влюбени. Наистина жалко и дано изгладят противоречията си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Луд скандал провали годежа на Григор Димитров с Маша”

 1. Nikolay Petrov

  февр. 22. 2015

  Че такива бизнес въпроси на улицата ли се решават? Или нашето селянче го допускат до тази мязаща вече на мамашка за рекламни снимки?
  Тъпакът дали я е чукал или друг път?
  Да събира пари от каквото може още, че вече тръгва надолу…

 2. яница

  февр. 22. 2015

  КАКВО ГО ИНТЕРЕСУВА ПОДИГРАВКИТЕ НА ПРИЯТЕЛИТЕ-ПАРИЧКИТЕ НЕ МИРИШАТ. ИЗЛИЗА, ЧЕ МАМАШКА Е ПО-ШИРОКО СКРОЕНА ОТ НАШИЯ СЕЛЯК

Добавете коментар