Ваня Щерева печели от нов бизнес, изработва кукли от текстил и други материи по свой собствен дизайн.

Ваня Щерева е известна с ексцентричния си нрав и различни превъплъщения. Щерева е писател, сценарист, музикант, творец в истинския смисъл на думата. Всичко традиционно и общоприето е далеч от представата, изградена за Ваня. Това я прави безкрайно интересна личност за общуване, заради което често я канят за интервю.

Както пишат и от изданието "Лайфстайл", новата идея и страст на Ваня Щерева били куклите, продавала ръчно изработени от нея кукли. Правела ги от текстил и хартия, имала и много дантела, подарена от приятели. Всеки лев, изкаран от куклите, Ваня Щерева инвестирала отново в материали за нови творби на изкуството, узна Клюки.бг.

[caption id="attachment_335822" align="aligncenter" width="300"]Ваня Щерева е автор на редица книги Ваня Щерева е автор на редица книги[/caption]

Куклите на пеещата писателка Ваня Щерева имали различна стойност и цената им варирала от няколко лева до триста лева, в зависимост от изработката на детайлите. Ваня Щерева е и един от сценаристите на хитовия сериал "Под прикритие" сезон 3 по телевизия БНТ, както и на предаването "Биг Брадър" по Нова. Освен това Ваня Щерева е известна и с книгата си - "Образцов дом", където тя пише за себе си.

[caption id="attachment_335826" align="aligncenter" width="220"]Ваня Щерева разкри още една от своите страсти Ваня Щерева разкри още една от своите страсти - да прави кукли[/caption]

Вече на 45-годишна възраст, певицата и дипломирана актриса в класа на Стефан Данаилов - Ваня Щерева, има два музикални албума и няколко хита, но все е интересна на пресата и обществото. Дъщерята на Ваня премина кастингите на един музикален формат наскоро, но не продължи напред. Пролича си обаче, че има таланта на майка си.

[caption id="attachment_335821" align="aligncenter" width="200"]Певицата Ваня Щерева печели от нов бизнес Певицата Ваня Щерева печели от нов бизнес[/caption]

Ваня Щерева е певица и автор на текстовете си - писала е текстовете на "Атлас", Стенли, Ирина Флорин и редица други родни български изпълнители. С новите ръчно направени кукли Ваня Щерева се връща към едно от любимите си занимания и таланти - шиенето.

Засега Ваня Щерева е доволна от финансите си, въпреки че мина времето, в което беше на върха на славата. Известно е, че преди повече от 20 години самият Слави Трифонов е бил влюбен в нея, но тя не му е откликнала. Може би днес съжалява, тъй като Дългия е сред най-проспериращите бизнесмени у нас.

Все пак Ваня се разви в друга сфера, която е малко по-далеч от сериозните при. За разлика от Слави, тя се доказа като човек на изкуството, което в днешно време е сложна задача. Можем да й пожелаем успех в новото начинание, защото тя наистина го заслужава.