Ирена Милянкова наказа Росен за незаконните му действия, оставили я без пукната пара!

Около две години бяха нужни на Ирена Милянкова, за да започне да се съвзема след шока, който мъжът й й причини, когато бе арестуван по обвинения в търговия на женски ласки срещу пари. Престъпната групировка на Чолата бе разбита, но с това бе разбит и животът на жена му Ирена, която се озова без пукната пара, заради което се принуди да започне редовна работа в магазин за чанти на столичен мол.

Именно там Милянкова е нанесла своето отмъщение върху съпругът си. От известно време звездата от "Под прикритие" се е забъркала в любовна афера с шеф на охраната в мола, както писа "Уикенд". Така Ирена Милякова се озовала в сериозен сценарий като по филмите - мъжът й е в ареста, а тя върти любов с друг.

[caption id="attachment_335812" align="alignright" width="300"]Ирена Милянкова си го върна на Чолата Ирена Милянкова си го върна на Чолата[/caption]

"Искаше живот като по филмите, ето й го!" - коментирали познатите на Ирена.

Вестта на палавата му съпруга бързо достигнала до столичния арест, където Чолата просто бил сразен. След задържането му Милянкова се закле да го чака, но явно е решила да не удържи на думата си. Близки на Росен зад решетките дори са споделили, че нощем той плачел и се заричал, че ще отмъсти жестоко на жена си, когато излезе на свобода, научи Kliuki.bg.

Ирена Милянкова обаче не изпитвала особени угризения. Тя дори имала намерение да задвижи процедурата по развода й с Димитров, за да бъде отново свободна. Манекенката и актриса била бясна на мъжа си и го обвинявала, че е съсипал младостта й.

"Беше младо и невинно девойче, когато той я взе и я въведе в един жесток свят. Пада му се всичко, което му се случва сега. Дано Иренка успее бързо да си стъпи по-стабилно на краката." - одумвали скандалното семейство техните познати.

В мола Ирена Милянкова получавала заплата от около 1000 лв., което за стандартите, на които Чолата я бе свикнал, е нищо. Все пак обаче хубавицата била съгласна да продължи живота си като обикновен човек, вместо да търпи издънките на съпруга си.