Думите на принц Чарлз още трогват Васко Василев

Думите на принц Чарлз още трогват Васко Василев
5 (100%) 1 vote

Принц Чарлз все още влияе положително върху нашия талантлив цигулар Васко Василев!

Изминаха няколко години, но Васко Василев е човек, който не забравя хубавото в своя живот. А може би най-голямото признание той получава от не кой да е, а от самия принц Чарлз. Тогава Васко изсвирва „Лебедово езеро“ и всички присъстващи остават безмълвни пред таланта му, като само бурните аплодисменти са доказали класата на българина. След това обаче принцът желае лично да се срещне с Васко и тогава е идва мигът, който цигуларят чакал може би цял живот.

Принц Чарлз е наясно с класата на Васко Василев

Принц Чарлз е наясно с класата на Васко Василев

„Ти си велик, момче, винаги бих те слушал. Боравиш с цигулката толкова нежно, че направо ме разтопи. Браво!“ – казал принц Чарлз на Василев.

Васко Василев е най-великият ни цигулар

Васко Василев е най-великият ни цигулар

Музикантът си спомня този миг сякаш е бил вчера. Всъщност той се случва преди около 3 години и на него са още Кейт Мидълтън и половинката й Уилям. Всички тези особи в публиката обаче не оказват влияние в негативен план у Васко. Той не трепва, а напротив, представя се още по-убедително.

„Разбира се, че вечно ще помня тази среща и думите на принца. Такова признание не бях очаквал.“ – разказва и до днес на приятели Васко Василев.

Все още няма друг българин, който да е свирил на английското кралско семейство. Няма такъв, който даже да се доближава до свирене на толкова известни личности. Всъщност не са много музикантите в световен мащаб, които са имали щастието да свирят пред Чарлз, Кейт или Уилям.  Това прави постижението на Васко Василев още по-грандиозно, счита Kliuki.bg.

„Много се радвам за него. Той покори света. Къде ли не го знаят, къде ли не е свирил?! Просто е велик! Заслужава всичко, което постигна, защото му коства толкова много усилия.“ – споделя позната на известния цигулар.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар