Емануела изглежда така заради изискването на своя любим Димитър Динев!

Красавицата Емануела роди само преди месец, но вече изобщо не личи, че го е направила. След раждането фолк дивата била качила около 10 кг., разкриха приятелите й. Сега обаче певицата отново е на старото си тегло от 55 кг., което за мнозина е чудо. Обикновено всяка жена се нуждае от много тренировки и зверски диети, за да отслабне след раждане. Не така обаче стояли нещата с изпълнителката на "Трий ме", научи Kliuki.bg.

Главната причина Емануела да успее да смъкне цели 10 кила само за месец била в Димитър Динев, който ненавиждал закръглени, дори малко, жени. Митко даже поставил ултиматум пред хубавицата, че ако не отслабне час по-скоро, ще я изостави и ще си потърси друга красавица.

[caption id="attachment_335851" align="alignright" width="300"]Чудо се случи с Емануела Чудо се случи с Емануела[/caption]

Ултиматумът на Динев не е изненада, тъй като отдавна се знаеше, че той е с Емануела само заради външността й и това, което му дава във физически план. Певицата обаче е луда по сина на Динко и правела всичко, което той й каже, за да не остане сама. Тя се притеснявала, че и без друго не е желана за снаха в семейството, пък камо ли да посмее да противоречи на половинкатата си.

Така Емануела успя. Тя отново влезе в дрехите си от преди бременността, което изглежда като чудо. Тя го постигнала с ежедневен глад, въпреки че не е полезно в подобни случаи да не се яде, понеже организмът все още е слаб от раждането. Фолк дивата обаче се жертвала, за да се харесва на Митко Динев и той да остане верен на нея и синчето им.

"Еми изпитва много силни чувства към Митко. Може да е по-голяма от него, но в никакъв случай не го командва. Напротив, той казва какво ще се случва у тях." - споделя близка на певицата.

Нека си припомним как изглеждаше Емануела преди да забременее!