Честито: Руслан Мъйнов с неочаквана новина! (комикът не вярва на щастието си, черпи наред)

Честито: Руслан Мъйнов с неочаквана новина! (комикът не вярва на щастието си, черпи наред)
4.3 (85%) 4 votes

Руслан Мъйнов съобщи прекрасна новина, на която обаче още сам не може да повярва!

Чаровният Руслан Мъйнов е на върха на щастието след като съобщи наистина прекрасна новина. Новина, на която обаче самият той сякаш не може да повярва. Защото проблемите, самотата и лошият късмет го следваха по петите години наред.

Днес обаче Руслан Мъйнов призна, че иска да изкрещи щастието си на целия свят, тъй като най-после откри любовта на живота си. Това е красивата му колежка, актрисата Анелия Луцинова, с която комикът живее под един покрив от края на миналата година. А тези дни най-сетне се осмели да й предложи брак. Това разкриха близки приятели на Руслан Мъйнов, които зевзекът почерпи от сърце за здраве, любов и берекет в бъдещото си семейство.

Руслан Мъйнов

Руслан Мъйнов не вярва на щастието си след толкова години самота

Припомняме, че Руслан Мъйнов отдавна бе изгубил всякаква надежда да открие жената на живота си, тъй като години наред не можа да преживее напълно раздялата с прекрасната Алекс Сърчаджиева. Двамата бяха заедно цели 5 години и тъкмо преди Руслан да й предложи брак, Алекс неочаквано го заряза и роди дъщеричка на чепатия Иван Ласкин.

„Предателството на Алекс Сърчаджиева разби сърцето на Руслан Мъйнов. Защото дори и да опитва да го скрие, той е един от най-чувствителните хора на този свят. Може да се разплаче дори на реклама по телевизията. Дълго време след Алекс му беше болно и се измъчваше, самотата го преследваше, но ето, че и на неговата улица изгря слънцето“, коментират близки до Руслан Мъйнов, научи Kliuki.bg.

Анелия Луцинова е също толкова чаровна, колкото и Алекс Сърчаджиева

Анелия Луцинова е също толкова чаровна, колкото и Алекс Сърчаджиева

Към момента Руслан и чаровната Анелия Луцинова са решили да вдигнат сватба в началото на есента, но датата още не е определена и може да решат и да я преместят в по-скорошен момент.

Припомняме, че Анелия Луцинова е бивше гадже на актьора Фахрадин Фахрадинов, с когото обаче се раздели по негова вина още преди 1-2 години. Чувствата й към Руслан дошли наистина неочаквано като през по-голямата част от времето двамата били само приятели и споделяли дори любовните си трепети и неволи.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Честито: Руслан Мъйнов с неочаквана новина! (комикът не вярва на щастието си, черпи наред)”

 1. ивайло манолов

  февр. 23. 2015

  АНЕЛИЯ Е СТРАХОТНА АКТРИСА И СЕ РАДВАМ ЗА МЪЙНОВ,СЪЩО МНОГО ТАЛАНТЛИВ.

 2. Vesito Ivanova

  февр. 23. 2015

  пожелавам им радост и щастие;;;;;

 3. Galia Ivanova

  февр. 24. 2015

  хах това щеше да е интересно повече,ако Анелия Луцинова нямаше връзка с актьора Велизар Величков-Визо!!!

Добавете коментар