Тодор Славков пак измъкна „дедовия” в ефир, но този път по вина на Николета

Тодор Славков и славна компания от ВИП Брадър лъсна в последния брой на „Папараци”.

Николета Лозанова използва последното си предаване да нареди любимия си лорд Евгени Минчев и съквартирантите му преди да просъска за поздрав към Алисия: „Всяко момиче мечтае да е футболна съпруга, а фолк-певиците вече не са на мода!”

Вместо да даде предизвика сензация с интервю, госпожа Божинова за малко да накара зрителите да заспят с разказ колко добро момче всъщност е Криско. Добре че беше Любимата звезда на България и ВИП-компанията му, видя kliuki.bg.

Тодор Славков лъсна в „Папараци” неизневерявайки на обичайния си образ – небръснат, с черни очила по тъмно, леко палав. Победителят в Big Brother All stars не можа да не присъства на мероприятие, организирано от старата му дружка Жени Калканджиева.

Ревюто, наречено с впечатляващото име „Годишно пред-а-порте”, събра цял отбор брадъри. Компанията не беше забавлявана от властната Жени Калканджиева, а от както се знае – от Евгени Минчев и Тодор Славков.

Двамата купонджии бяха обградени от две чисто нови „двойки” – най-добри приятелчета: Тачо с Иво Аръков, Елена Кучкова – със Зорница Линдарева. Изглежда Калканджиева за пореден път демонстрира широка душа и се настани до бившата си съперница. Двете дами изглеждаха подозрително близки за виделите всичко светски лъвове.

Черешката на тортата, обаче не бяха коментарите на лорд Минчев, а приключенията на Малък Тошко извън мероприятието. Престолонаследникът показа завидно майсторство – движи се по тъмно с очила, занимава се с телефона, докато...се облекчава по малка нужда...на обществено място! malak-toshko-se-izhodi-pred-centralniia-vhod-na-sofiiski-mol-paparashki-kadri-3

malak-toshko-se-izhodi-pred-centralniia-vhod-na-sofiiski-mol-paparashki-kadri-2 От месеци насам сме наясно със слабостта на Тодор Славков: Да си показва „дедовия”, където свари, само че не очаквахме и Николета да ни го покаже. Хубавицата пак провокира съмнения, че нещо „мята по върбите” драгия зрител. Ако ще пробутва такива „папарашки находки”, най-добре е да се стяга да пие помирително кафе с Венета Ракова! Тодор Славков не е за мислене...