"Плаках като луда след като той ми каза, че умира", разкри Кремена Халваджиян за съпруга си Маги Халваджиян!

Продуцентът Маги Халваджиян преживял истински кошмар и разкри, че буквално е съсипал близките си с новината, че умира. Да, това разкри самият той в откровено интервю пред Сашо Диков, а съпругата му Кремена Халваджиян призна, че не иска да си спомня за онзи период в живота им.

"Беше наистина страшно. Знаех, че имам страшна болест, от която няма изход. Проучих я добре и открих абсолютно всички симптоми в себе си. Най-големият ад настъпи, когато разбрах, че искам да стана и да ходя, но не мога да си мръдна краката. Просто не можех, не можех да направя и крачка", разкрива шокиращо Маги Халваджиян за времето преди няколко години, когато си внушил, че страда от множествена склероза и ще умре.

[caption id="attachment_335888" align="alignright" width="300"]Маги Халваджиян Маги Халваджиян изправи на нокти семейството си с новината, че умира[/caption]

Кремена Халваджиян потвърди думите му и призна, че оттогава е разбрала каква сила притежава човешката психика и колко огромна е мощта на самовнушението. "Страшно се изплашихме всички. Тогава си казах - край, ще го заведа на ядреномагнитен резонанс и го направих. Едва пъплеше до мен на път към болницата", спомня се кошмарните моменти Кремена Халваджиян, видя Kliuki.bg.

След прегледа, на който Маги Халваджиян още по-силно си внушил, че това е краят, сестрата се смилила и веднага му казала, че е здрав и че му няма нищо. Изведнъж, както не можел да върви, Маги рипнал така, че бил готов да прави пируети във въздуха.

Този момент, както и предходният, в който им се запалил самолета на кацане в София преди години, са най-лошите в живота на семейство Халваджиян. Двамата обаче се стремят да гледат на тях като на изпитания, които са ги направили много по-силни и уверени в живота и в самите себе си.

Днес щастливата двойка е на Карибите, където отпразнува рождения ден на продуцента сред екзотичната природа и спокойствието на островите. А да се завърнат у дома ги чакат вече не само Бедрос и Алекс, но и любимото им човече - малкият внук Еди Халваджиян.